Αθλητισμός

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Φώναξε “Βούλγαροι” και τα άκουσε

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Φώναξε “Βούλγαροι” και τα άκουσε
Η στιγμή στην αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ που έκανε έξαλλους ακόμα και τους γηπεδούχους.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Στη κερκίδα των επισήμων και στην άκρη της, υπήρχαν οπαδοί του Δικεφάλου και ακριβώς δίπλα (τους χώριζε απλά μια διμοιρία των ΜΑΤ) οι φίλοι του Παναιτωλικού.

Όπως γράφει το metrosport ένας οπαδός του Παναιτωλικού, νεαρός σε ηλικία μετά το γκολ του Βιεϊρίνια σηκώθηκε από τη θέση του και απευθυνόμενος στους φίλους φώναξε “Βούλγαροι”.

Εκεί λοιπόν αντέδρασαν δεκάδες φίλοι του Παναιτωλικού που ήταν δίπλα του και του φώναζαν “Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι είναι αυτά” με αποτέλεσμα να καθίσει κάτω και να μην ξανασηκωθεί.

ΠΑΟΚ: H κίνηση – ματ του Λουτσέσκου στο Αγρίνιο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε μετά από καιρό την εμφάνισή του χωρίς το αγαπημένο του σκουφί, όμως βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα προχώρησε στην κίνηση που άλλαξε το ματς, όπως σημειώνει και στο σχόλιο της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο 50χρονος τεχνικός στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, γύρισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, πήρε το σκουφί του, το φόρεσε και το… γούρι για τον Δικέφαλο επέστρεψε, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να σημειώνει στο twitter: «Ένας game changer».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments