Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Τραγούδησε… Φουρέιρα, δίπλα στον Ρουβά (vid)

Νίκος Μουτσινάς: Τραγούδησε… Φουρέιρα, δίπλα στον Ρουβά (vid)
Επικός Νίκος Μουτσινάς στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος… προκλήθηκε από τον δημοφιλή τραγουδιστή να ανεβεί στη σκηνή για να τραγουδήσει και να χορέψει.

Ο παρουσιαστής, που βρισκόταν στο μαγαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαίρη Συνατσάκη και άλλους καλούς τους φίλους, ανέβηκε στην σκηνή και ο Σάκης του είπε να τραγουδήσει μία επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν αρνήθηκε και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε και χόρεψε το «Πάμε παραλία». Όπως ήταν φυσικό οι θαμώνες τον καταχειροκρότησαν. Βέβαια, πριν κατέβει από την πίστα, προκάλεσε με τη σειρά του τον Σάκη Ρουβά να πάει στην εκπομπή και… θα περάσει από δοκιμασίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Του έγινε πρόταση για το X-Factor

Πρόταση για την στελέχωση της κριτικής επιτροπής του νέου X-Factor έγινε στον παρουσιαστή.

Στο OPEN TV «πόνταραν» πολλά πάνω στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος φέτος έχει συμβάλλει στην άνοδο του καναλιού μέσω της εκπομπής του.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσω του Happy Day αποκάλυψε ότι το κανάλι προσέγγισε τον Νίκο Μουτσινά προκειμένου να «κλείσει» η τετράδα των κριτών, ωστόσο η απάντηση δεν ήταν η προσδοκώμενη.

Εν τέλει, ο παρουσιαστής αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του καναλιού. Έτσι, το OPEN TV θα συνεχίσει την αναζήτηση του τέταρτου κριτή για τον μουσικό διαγωνισμό. Ο λόγος που ο Νίκος Μουτσινάς αρνήθηκε την πρόταση.

Ο λόγος που αρνήθηκε

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day για το θέμα: «Στην κριτική επιτροπή θα είναι η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους και ψάχνουν το τέταρτο άτομο.

Είχαν προσεγγίσει τον Νίκο Μουτσινά, του έκαναν πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του X-Factor. Είναι ένα πρόσωπο που οφείλει πολλά το Open στον Νίκο Μουτσινά, φέτος κάνει τεράστια επιτυχία.

Ο Νίκος Μουτσινάς μία που δέχτηκε την πρόταση, μία που είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ δεν θα πάρω, εγώ θέλω να μείνω σε αυτό που έχω… έχω και την παράσταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments