Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/3/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/3/19).

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες και οδεύει προς την επίσημη λήξη του Χειμώνα. Ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό στις 20 Μαρτίου και θα ανακηρύξει την έναρξη της Άνοιξης.

Οι μέρες που απομένουν, είναι ιδανικές για να βάλετε σε τάξη όσα λαχταράτε… Άνθρωποι και φύση αδημονούν γι’ αυτό!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η ατμόσφαιρα αποζητά περισσότερη χαρά. Δεν υπάρχουν δύσκολες όψεις σε αυτή τη φάση, με μια μικρή εξαίρεση την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Απολαύστε τη μέρα, διασκεδάστε με τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/3/19)

Την Κυριακή θα χρειαστεί να κάνετε μια αναπάντεχη συζήτηση με την οικογένεια σας που θα αφορά μελλοντικά έξοδα, πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Σήμερα επίσης θα προκύψουν νέα για τα οικονομικά σας που θα σας χαροποιήσουν.

Την Κυριακή, πολλοί από εσάς θα συζητήσουν και εξετάσουν ενέργειες που θα αφορούν την υγεία κάποιου άνδρα από την οικογένεια σας.

Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για δουλειά καθώς μπορεί να προκύψουν εύκολα παρεξηγήσεις, προσπάθειες εξαπάτησης και άλλες αρνητικές προκλήσεις.

Σήμερα, οι γυναίκες θα πρέπει να φυλάξουν καλύτερα τα προσωπικά τους έγγραφα, καθώς και τις πληροφορίες που έχουν αποθηκεύσει στο κινητό ή στον υπολογιστή τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια απόπειρα εξαπάτησης, χειραγώγησης ή ανειλικρίνειας στις ερωτικές ή οικογενειακές σας σχέσεις.

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας μπορεί να είναι τεταμένη, ειδικά εάν συγκατοικείτε με πολλά άτομα. Σήμερα θα λάβετε μια σημαντική απόφαση, αλλά θα είναι αποτέλεσμα των συναισθημάτων σας και δεν θα διαρκέσει πολύ.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα απολαύσετε μια επιτυχημένη μέρα δουλειάς στο σπίτι ή σε κάποιο ακίνητο που κατέχετε.

Την Κυριακή θα λάβετε νέα σχετικά με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός συγγενή σας. Σήμερα θα επικοινωνείτε εύκολα με άγνωστους ανθρώπους, που θα σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες ή γνώσεις.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (17/3/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα. Πολλοί από εσάς θα θυμούνται αυτή την ημέρα, λόγω κάποιων παράξενων ονείρων ή προαισθημάτων.

Οι άνθρωποι με τους οποίους θα επικοινωνήσετε σήμερα, θα είναι σημαντικοί για την εξέλιξη των σχεδίων σας την επόμενη εβδομάδα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Κυριακή θα ενθουσιαστείτε με κάποια νέα και θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο τηλέφωνο για να τα μοιραστείτε.

Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, εκδρομές στη φύση και για κάθε είδους επικοινωνία με ανθρώπους από άλλα μέρη. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα κουτσομπολιά για λάθη ή δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή ανθρώπων στην οικογένεια ή του φιλικού κύκλου σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments