Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Ο καιρός αλλάζει τις επόμενες ημέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Ο καιρός αλλάζει τις επόμενες ημέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Αναλυτική πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η καλοκαιρία των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια.

Την Τρίτη προβλέπεται περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες ενώ την Τετάρτη προβλέπονται αραιές συννεφιές που θα πυκνώσουν κατά τόπους και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια μετά το μεσημέρι, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ.

Ο καιρός αναμένεται να αλλάξει από την Τετάρτη.

Την Πέμπτη τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Μακεδονία και την Θεσσαλία καθώς και στα βορειοδυτικά της Κρήτης. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα ενισχυθούν στα 6-7 και τοπικά κατά τόπους στα 8 μποφόρ, με τον υδράργυρο να πέφτει γύρω στις 5-6 βαθμούς κυρίως στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού μέχρι το Σάββατο

Τρίτη 19/03/2019

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 20/03/2019

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η όμβροι κυρίως στα βόρεια. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.

Πέμπτη 21/03/2019 και Παρασκευή 22/03/2019

Καιρός: Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση την Παρασκευή. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

Σάββατο 23/03/2019

Καιρός: Αρχικά αίθριος, βαθμιαία στα ανατολικά και νότια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments