Αθλητισμός

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια από Σούπερ Λίγκα, Δημήτρη Μελισσανίδη και ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια από Σούπερ Λίγκα, Δημήτρη Μελισσανίδη και ΤΑΠ ΠΑΟΚ
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το αντίο και η οδύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον θάνατο του φίλου του.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Την οδύνη του για τον χαμό του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του, ενώ τονίζει την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικειους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ανακοίνωση από τη Super League

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια και από ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το άκουσμα του χαμού του Θανάση Γιαννακόπουλου, σκόρπισε τη θλίψη σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, με το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο, Αντώνη Τσαλόπουλο, να στέλνει τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος και τα στελέχη της διοίκησης του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments