Αθλητισμός

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σύσσωμος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος του λέει “αντίο”

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σύσσωμος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος του λέει “αντίο”
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Θλίψη σε όλη την Ελλάδα από τον θάνατο του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού και σπουδαίου ανθρώπου.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Θλίψη σκόρπισε σε όλη την Ελλάδα η είδηση για τον θάνατο του σπουδαίου επιχειρηματία και παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ο εμβληματικός ηγέτης της πράσινης οικογένειας έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Παύλου, και λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέθανε σε ηλικία 88 ετών, έπειτα από μάχη που έδινε τους τελευταίους δύο μήνες στο νοσοκομείο Υγεία. Η κηδεία του θα γίνει στις 26 Μαρτίου στη Μητρόπολη Αθηνών και η ταφή του στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Υγεία

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια απ’ όλο τον αθλητικό και πολιτικό κόσμο.

Σύσσωμος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος της χώρας αποχαιρετά μέσω μηνυμάτων και ανακοινώσεων τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο ανιψιός του Δημήτρης τον αποχαιρετά μέσω μια φωτογραφίας του στο Instagram.

Λίγους μήνες πριν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχασε τον πατέρα του Παύλο, σε έναν θάνατο που σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, ο αδερφός του Παύλου, Θανάσης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Βρισκόταν στο νοσοκομείο Υγεία τους δύο τελευταίους μήνες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτισε τον Θανάση με μια φωτογραφία του στο Instagram, γράφοντας “Καλό ταξίδι” με μια καρδιά δίπλα.

Δείτε το ποστ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

View this post on Instagram

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 💚

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο ποστ έβαλε μια φωτογραφία και με τα τρία αδέρφια.

Ο συνεχιστής της των 3 ανδρών έγραψε δε στη φωτογραφία, μία λεζάντα που τα λέει όλα: «Παντού και πάντα μαζί».

View this post on Instagram

Παντου και παντα μαζι 🖤🖤🖤

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον ιστορικό παράγοντα, που έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης (19/3).

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Θρήνος, καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, κάνοντας λόγο για θρήνο και οδύνη στην «πράσινη» οικογένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θρήνος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τον αποχαιρετά

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια από Σούπερ Λίγκα, Δημήτρη Μελισσανίδη και ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Την οδύνη του για τον χαμό του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του, ενώ τονίζει την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικειους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ανακοίνωση από τη Super League

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια και από ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το άκουσμα του χαμού του Θανάση Γιαννακόπουλου, σκόρπισε τη θλίψη σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, με το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο, Αντώνη Τσαλόπουλο, να στέλνει τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος και τα στελέχη της διοίκησης του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ”.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τον αποχαιρετά

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr και εξεφρασε την βαθιά του θλίψη, τονίζοντας ότι έκλεισε ένας κύκλος απωλειών.

Η δήλωση του Διαμαντίδη στο gazzetta.gr:

«Σήμερα έφυγε ένας άνθρωπος που πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα του Παναθηναϊκού και στον αθλητισμό γενικότερα , εκφράζω και εγώ τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του .

Σήμερα έκλεισε δυστυχώς ένας κύκλος απωλειών τριών σημαντικών ανθρώπων για τον Παναθηναϊκό αλλά εύχομαι ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είναι συνεχιστής αυτής της οικογένειας να κρατάει την ομάδα του Παναθηναϊκού στο υψηλότερο επίπεδο όπως έκαναν οι προκάτοχοι του».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ευρωλίγκα και Μπερτομέου τον αποχαιρετούν

Τη θλίψη της για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου εκφράζει η Ευρώλιγκα και ο επικεφαλής της, Ζόρντι Μπερτομέου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Λίγκας ο εκτελεστικός της διευθυντής αναφέρει:

«Εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι το άθλημά μας σήμερα έχασε έναν άνθρωπο ο οποίος αποτέλεσε αναπόσπαστο μέρος στην οικοδόμηση μιας από τις μεγαλύτερες ιστορίες επιτυχίας στο σύγχρονο μπάσκετ», αναφέρει και συνεχίζει:

«Για τις γενιές των οπαδών είναι αδύνατο να διαχωρίσουμε την επιτυχία του Παναθηναϊκού από την αφοσίωση και την αγάπη που έδειξε στην ομάδα η οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης ήταν εκεί, δίπλα στον αδελφό του Παύλο έτσι ώστε το μεγαλείο να συμβαίνει ξανά και ξανά στο παρκέ και με τον τρόπο αυτό να θέσουν τα πρότυπα για όλες τις ομάδες μας να συνεχίζουν να ζουν. Θα λείπει από το μπάσκετ…», αναφέρει.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια από Τσίπρα και Μητσοτάκη

Για την παρακαταθήκη που άφησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ως επιχειρηματίας και ως άνθρωπος του αθλητισμού έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού.

Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αλέξης Τσίπρας για Θανάση Γιαννακόπουλο: “Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό”

Ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι ο εκλιπών άφησε θετικό αποτύπωμα στην ελληνική επιχειρηματικότα, υπηρετώντας το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με αγάπη και ευπρέπεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα & υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια & πολλή αγάπη.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν & του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του»

ΚΑΕ ΑΕΚ για Θανάση Γιαννακόπουλο: «Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος».

ΚΑΕ Περιστέρι: «Παράδειγμα προς μίμηση ο Θανάσης Γιαννακόπουλος»

Η διοίκηση της ΚΑΕ Περιστερίου συλλυπήθηκε την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλο χαρακτηρίζοντας τον εκλιπόντα παράδειγμα προς μίμηση.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιστέρι:

H KAE Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός μεγάλου παράγοντα, ενός αγνού ανθρώπου, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του μπάσκετ και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι ασχολούμαστε με αυτό που ονομάζεται αθλητισμός.

Καλό ταξίδι…

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η θρυλική του ομιλία

Ο “τυφώνας” του Παναθηναϊκού συνήθιζε να παίρνει το μικρόφωνο στο χέρι και να ξεκινάει με την ατάκα «Φίλοι αγαπημένοι, σας μιλάει ο Θανάσης, ο ένας από εσάς». Σε μία ιστορική τέτοια ομιλία μάλιστα, πριν μερικά χρόνια είχε συγκλονίσει τους πάντες, ζητώντας να τον θάψουν με τη σημαία του Παναθηναϊκού.

Το βίντεο πραγματικά είναι ανατριχιαστικό.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η ζωή του ο Παναθηναϊκός

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν μέλος μιας οικογένειας που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «αυτοκρατορία» στο χώρο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει συνδεθεί άρρηκτα με μια άλλη οικογένεια, αυτή του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Επί των ημερών Θανάση και Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Παναθηναϊκός σάρωσε τα πάντα με αποκορύφωμα τα έξι τρόπαια Ευρωλίγκας.

Ήταν Έλληνας βιομήχανος και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ, βόλεϊ και ερασιτέχνη.

Ήταν ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια σύμβουλος της ΕΠΟ.

Από το 1992 υπήρξε συνιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μαζί με τον αδερφό του Παύλο αλλά το 2012 παρέδωσε την διοίκηση στον γιο του αδερφού του Παύλου, Δημήτρη. Ανέλαβε την προεδρία των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού από το 1999 έως το 2009.

Επίσης υπήρξε πρόεδρος του επαγγελματικού τμήματος βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού την περίοδο 2008-09.

Την περίοδο της πολυμετοχικότητας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε λόγο στις αποφάσεις, ενώ δεν έχανε – εκτός φυσικά από τους μπασκετικούς – ούτε ποδοσφαιρικό αγώνα του Παναθηναϊκού.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Υγεία

“Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments