Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (19/3/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (19/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (19/3/19).

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Ταύρο που βρίσκεται ο πολεμιστής πλανήτης, φροντίζει να σημειώνετε πρόοδο αργά και σταθερά. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, στρέφοντας την προσοχή σας στην οργάνωση και την διεκπεραίωση.

Η θετική οπτική της καθημερινής ρουτίνας, ενισχύει την απόδοσή σας!

Ο ανάδρομος Ερμής από τους Ιχθύες, σας βοηθά και κάνετε διορθώσεις στους οικονομικούς στόχους σας.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (19/3/19)

Σε γενικές γραμμές, αυτή η φάση του επικοινωνιακού πλανήτη είναι διαδραστική. Θα κλείσετε πολλές εκκρεμότητες τώρα, προκειμένου μετά να εστιάσετε απερίσπαστοι στο μέλλον!

Την Τρίτη, μία από τις πρωταρχικές σας δεσμεύσεις ή επαφές θα σχετίζεται με άτομα που είναι μεγαλύτερα από εσάς ή που κατέχουν δημόσια θέση. Ίσως πρόκειται για εκπροσώπους κάποιου κρατικού ή νομικού θεσμού.

Σήμερα, θα εκπλαγείτε από νέα για ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας. Σήμερα θα σκεφτείτε ή θα συζητήσετε για μια βελτίωση στο σπίτι σας ή αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού σας.

Οι νεαροί άντρες δεν θα πρέπει να επαναπαυθούν λόγω μιας επιτυχίας ή τύχης, διότι πολύ σύντομα μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι η πραγματικότητα ίσως είναι εντελώς διαφορετική.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα βιώσετε στιγμές ανησυχίας ή θλίψης. Ο πιο πιθανός λόγος για αυτό θα είναι ένα γεγονός που σχετίζεται με τους γείτονες ή τους συναδέλφους σας.

Σήμερα κάποιος μπορεί να σας προσβάλει λόγω της τεταμένης συναισθηματικής του κατάστασης ή της ενόχλησής του από την εξέλιξη ορισμένων γεγονότων στην προσωπική του ζωή.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα της σημερινής μέρας θα αφορούν την προσωπική σας ζωή, όπως νέες γνώσεις και δεξιότητες.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (19/3/19)

Η Τρίτη μπορεί να σας εκπλήξει με ένα ευχάριστο γεγονός στο χώρο εργασίας σας ή έξω από το σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε διάφορες επαφές με φίλους ή συγγενείς από κοντά και μακριά. Στη δουλειά σας θα θυμώσετε με κάποιον, αλλά δεν θα επιτρέψετε να γίνουν πιο σοβαρά τα πράγματα.

Σήμερα προσπαθήστε να διορθώσετε τα λάθη ή τις παραλείψεις σας που αφορούν κυρίως την προσωπική σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Τρίτη θα πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να τα προσαρμόσετε στα απροσδόκητα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα.

Η σημερινή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για όσους δεν φοβούνται τα νέα πράγματα στη ζωή τους. Την Τρίτη οι μεγαλύτερες επιτυχίες σας θα σχετίζονται με τα έργα ή τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments