Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/3/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/3/19).

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης κινείται στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου.

Εκεί γύρισε σε ανάδρομη πορεία στις 5 Μαρτίου. Αυτή η φάση του Ερμή σας ωθεί να κλείσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν προκειμένου να προχωρήσετε στο μέλλον!

Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στον Κριό, γιορτάζοντας την Εαρινή Ισημερία. Είναι και επισήμως Άνοιξη, αύριο θα είναι η πρώτη μεγάλη μέρα της!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, βοηθώντας να λειτουργήσετε πιο ομαλά και οργανωμένα. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Ζυγό, όπου θα αναδυθεί και η Πανσέληνος. Η Άνοιξη αρχίζει με μια Πανσέληνο στον Ζυγό: Το σύμπαν καλεί για ισορροπία, δικαιοσύνη, ισότητα. Κάντε το πράξη

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/3/19)

Την Τετάρτη μπορεί να προκύψει μια ιδέα ή η ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι αυτό το Σαββατοκύριακο ή στο εγγύς μέλλον, κάτι που θα σας δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα και προσδοκίες για μια αλλαγή στην καθημερινότητά σας.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια που σχετίζονται με μετακόμιση ή αλλαγή χώρου εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού. Τα προβλήματα που κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε σήμερα με κάποιον άντρα δεν θα σας εκπλήξουν ιδιαίτερα.

Τα απροσδόκητα γεγονότα που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται με ένα μικρό χρηματικό ποσό ή το τέλος μιας δυσάρεστης κατάστασης. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας και τα κορίτσια θα έχουν σταθερή συναισθηματική κατάσταση και δεν θα βιαστούν με τις αποφάσεις που θα πάρουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα σκεφτείτε καλά τα λόγια και τις αποφάσεις σας. Μην βιαστείτε να κατηγορήσετε κάποιον, γιατί και εσείς φταίτε το ίδιο για μια συγκεκριμένη κατάσταση. Οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι απρόβλεπτες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα Τετάρτη θα έχετε μια ερωτική εμπειρία που πιθανόν θα ξεκαθαρίσει (θετικά ή αρνητικά) το μέλλον της σχέσης σας. Η μέρα φέρνει μια νέα γνωριμία με ένα άτομο από το οποίο θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (20/3/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να αποκομίσετε ένα μεγάλο κέρδος. Παρά ταύτα στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με κάποιες χαμένες πληρωμές. Σήμερα θα συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που ξέρουν πώς να διασκεδάζουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Τετάρτη θα έχετε αρκετούς πόρους και ενέργεια για να πραγματοποιήσετε σημαντικά σχέδια και ιδέες.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ενέργειες που αφορούν την ιδιοκτησία σας, τον εξοπλισμό του σπιτιού σας και άλλα πράγματα υλικής φύσεως. Σήμερα οι ευχάριστες περιστάσεις θα αφορούν εμπειρίες, συναντήσεις και επαφές με φίλους από κοντά και μακριά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments