Τεχνολογία

Instagram: H νέα μεγάλη αλλαγή που θα ενθουσιάσει τις γυναίκες

Instagram: H νέα μεγάλη αλλαγή που θα ενθουσιάσει τις γυναίκες
Τo Ιnstagram συγκεντρώνει δισεκατομμύρια χρήστες από κάθε πλευρά του κόσμου.

Μια ακόμα αλλαγή έρχεται στο instagram.

Μάλιστα αναμένεται να ενθουσιάσει κυρίως τον γυναικείο πληθυσμό.

Μην ξεχνάμε πως πλέον το instagram είναι “εργαλείο” δουλειάς για πολλούς και πολλές.

Οι Influencers, έχουν χτίσει την καριέρα τους μέσα στο Instagram.

Πλέον ήρθε μια νέα ρύθμιση η οποία μόλις μπήκε σε εφαρμογή στις Η.Π.Α. και έχει ήδη ενθουσιάσει.

Σε μια προσπάθεια επέκτασης του ηλεκτρονικού εμπορίου της πλατφόρμας, οι χρήστες του Instagram έχουν τώρα τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από την ίδια την εφαρμογή.

Όταν ένα προϊόν είναι διαθέσιμο για αγορά στο Instagram, με ένα κλικ πάνω στην φωτογραφία οι χρήστες πλέον θα κατευθύνονται σε μία νέα σελίδα όπου υπάρχει η επιλογή για checkout στο Instagram.

Στην συνέχεια θα συμπληρώνουν τα στοιχεία της κάρτας τους  μία φορά, θα τα αποθηκεύουν με ασφάλεια και θα μπορούν με μία κίνηση να αποκτήσουν αυτό που θέλουν.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στην Αμερική, ωστόσο αναμένεται να έρθει και σε περισσότερες χώρες.

Η νέα τάση στο Instagram που έχει εξοργίσει τους πάντες

To instagram όσο περνά ο καιρός αυξάνει συνεχώς την δημοτικότητά του. Πλέον σπάνια γνωρίζεις άτομα τα οποία δεν έχουν λογαριασμό. Κατά καιρούς λοιπόν πολλές είναι οι φορές που το instagram ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης μας κεντρίζει το ενδιαφέρον λόγω συγκεκριμένων τάσεων που οι έφηβοι ειδικότερα φέρνουν στη μόδα.

Ωστόσο, η τελευταία κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι αφού έχει εξοργίσει και τους χρήστες, αλλά και όσους τυχαίνει να την δουν.

Τι κάνουν λοιπόν οι νέοι;

Οι έφηβοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν γυρίζοντας βίντεο στα οποία κάνουν σχέδια με καπνό και ενώ καπνίζουν ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Αυτή λοιπόν είναι η νέα τάση που έχει κατακλύσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει καταφέρει να εξοργίσει τους πάντες, καθώς δεν πρόκειται ακριβώς περί διαφήμισης, αλλά περί ενός έξυπνου τρικ να διαφημιστεί ο εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος.

Μόνο που ακριβώς επειδή τα βίντεο δεν έχουν καμία σήμανση -ότι πρόκειται περί διαφήμισης, για παράδειγμα- καταλήγουν να παρακολουθούνται και από μικρά παιδιά, κάτι που έχει θορυβήσει γονείς και οργανώσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στο εξωτερικό.

Εκτός αυτού, σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές των υγειονομικών αρχών της Βρετανίας, ο αριθμός παιδιών που κάνουν χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου διπλασιάστηκε μέσα σε 5 χρόνια, ενώ οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα είναι ο λόγος για τον οποίο η επόμενη γενιά θα είναι απολύτως εθισμένη στη νικοτίνη.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments