Αθλητισμός

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Παγκόσμιος σάλος με τις δηλώσεις του για Μπλατ

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Παγκόσμιος σάλος με τις δηλώσεις του για Μπλατ
Η κατακραυγή εναντίον του Βαγγέλη Αλεξανδρή έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις.

Μία δήλωση του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τη συνέντευξη Τύπου του Μπλατ, όπου ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε δηλώσει άγνοια για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχει προκαλέσει σάλο.

Η κατακραυγή εναντίον του έχει πάρει μάλιστα παγκόσμιες διαστάσεις, καθώς θέση για το θέμα πήρε ακόμα και ο παραγωγός του κορυφαίου αθλητικού δικτύου ESPN, William Weinbaum, ο οποίος και ανέφερε:

«Ο Έλληνας πρώην προπονητής, Βαγγέλης Αλεξανδρής, κατηγόρησε τον πρώην κόουτς των Καβαλίερς, Ντέιβιντ Μπλατ, ότι ψεύδεται επειδή «έχει εβραϊκό αίμα μέσα του» όταν είπε πως δεν ήξερε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει να παίξει σε έναν αγώνα τον προηγούμενο μήνα.

Η δήλωση του Αλεξανδρή για Μπλατ

«Με εξέπληξε αυτό που είπε, γιατί ένας προπονητής του μεγέθους του Μπλατ, με τις γνώσεις και τις γνωριμίες του, δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι. Πιστεύω ότι γνωρίζει τα πάντα, δεν είναι χθεσινός, αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι έχει και εβραϊκό αίμα μέσα του, θεωρώ ότι ψεύδεται με αυτό που είπε. Πιθανά να το είπε, χωρίς να γνωρίζω μια απλή εικασία κάνω, γιατί περισσότερο δεν ήθελε να πάρει θέση».

Ντέιβιντ Μπλατ: “Πρώτη φορά ακούω ότι δε θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό”

Μπορεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός να είχε ενημερώσει επίσημα ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, δεν είχε ιδέα γι’ αυτή την εξέλιξη.

Ο πολύπειρος τεχνικός έμαθε από Ιταλό ρεπόρτερ στη συνέντευξη Τύπου (!) μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, πως δεν θα κατέβει ο Ολυμπιακός.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ακούω, αλλά αν αυτή είναι απόφαση της διοίκησης την αποδέχομαι και τη στηρίζω», ήταν τα λόγια του.

Η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση βγήκε πριν από το παιχνίδι και φαίνεται ότι κανείς δεν ενημέρωσε τον προπονητή και τους παίκτες, για να μην αποπροσανατολιστούν πριν την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments