Ελλάδα

Χειροβομβίδα Ρωσικό προξενείο: Συναγερμός στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα

Χειροβομβίδα Ρωσικό προξενείο: Συναγερμός στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα
Χειροβομβίδα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ρωσικό Προξενείο στο Χαλάνδρι. Άμεσα έφτασε αστυνομία, έχει αποκλειστεί η περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, υπήρξε έκρηξη, κάτι που δεν επιβεβαιώνει ακόμα η αστυνομία.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στο Χαλάνδρι, όταν ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε στο προαύλιο του ρωσικού προξενείου στην οδό Τζαβέλα 5 στο Χαλάνδρι. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για χειροβομβίδα. Μάρτυρας που μένει δίπλα είπε στις κάμερες ότι η χειροβομβίδα εξερράγη. Δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία.

Ήταν περίπου 04:00 τα ξημερώματα όταν, άγνωστοι πέταξαν ένα αντικείμενο στο προαύλιο του ρωσικού προξενείου.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και αποδείχθηκε πως πρόκειται για χειροβομβίδα.

Συμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, ενώ εντοπίστηκε και μία μοτοσικλέτα τύπου «εντούρο», που πιθανότατα σχετίζεται με το συμβάν.

Δεδομένου πως η περιοχή έχει αποκλειστεί έχει δημιουργηθεί σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Χαλάνδρι.

Στο μεταξύ, μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό μιας καμμένης μηχανής στο σημείο των Εξαρχείων.

Εξετάζεται το σενάριο να πρόκειται, ενδεχομένως, για τη μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Μέχρι στιγμής, πάντως, η αστυνομία δεν συνδέει τα δυο περιστατικά και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα μετέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, πέταξαν τη χειροβομβίδα και αυτή πέρασε κάτω από το φυλάκιο, στο οποίο δε βρισκόταν κανείς.

Γείτονας που μένει δίπλα στο Ρωσικό προξενείο είπε στον ΣΚΑΪ ότι η χειροβομβίδα εξερράγη και ο θόρυβος ήταν μεγάλος. Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ακόμα πως η χειροβομβίδα “έσκασε”. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments