Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Σάλος με τη Μυρσίνη Λοΐζου – Θέμα χρόνου η παραίτησή της

Ευρωεκλογές 2019: Σάλος με τη Μυρσίνη Λοΐζου – Θέμα χρόνου η παραίτησή της
Ευρωεκλογές 2019: Παραιτείται εντός της ημέρας η Μυρσίνη Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευρωεκλογές 2019: Παραιτείται εντός της ημέρας η Μυρσίνη Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

H παραίτηση έρχεται μετά από σειρά δημοσιευμάτων σήμερα ανέφεραν πως «η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου έπαιρνε παράνομα για 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της».

Τι συνέβη

Η  Μυρσίνη Λοϊζου φέρεται να εισέπραττε επί 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ήρθε να προσθέσει ακόμη έναν, καθώς ισχυρίζεται πως η υποψήφια ευρωβουλευτής εισέπραττε παράνομα από το 2007 την σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Σύμφωνα με «ασφαλείς πληροφορίες» που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», «η Μυρσίνη Λοϊζου επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο». Το δημοσίευμα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες , αναφέρει ότι υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της κ. Λοϊζου για παράνομη είσπραξη της σύνταξης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές καθώς στις 14 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η νέα δίκη της για χρέη προς το Δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2019, αναφέρει η εφημερίδα, το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη. Τελικά η νέα δικάσιμος ορίστηκε μόλις 12 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

  • Ζαχαράκη για Λοΐζου: Ο Τσίπρας οφείλει να την αποπέμψει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Η αποκάλυψη ότι η κυρία Μυρσίνη Λοΐζου επί 5,5 χρόνια “ξέχασε” να δηλώσει το θάνατο της μητέρας της για να εισπράττει παράνομα τη σύνταξή της είναι πραγματικά ασύλληπτη.

Και είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να μην γνώριζε ότι έχει καταδικασθεί σε δύο χρόνια φυλάκιση από τη Δικαιοσύνη», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να αποπέμψει την κ. Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments