Ζώδια

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (22/3/19)

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (22/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (22/3/19).

Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον Υδροχόο που βρίσκεται η θεά της αρμονίας, φέρνει κοντά σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας χρειάζονται. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, θέση που ενισχύει την εστίαση στις σχέσεις και την εύρεση ισορροπιών. Όλοι βιώνουν την ανάγκη της ανοιξιάτικης σποράς… Να κάνετε θετικές σκέψεις και να διατηρείτε την αισιόδοξη οπτική σας!

Η Σελήνη θα κάνει μια αίσια όψη με την Αφροδίτη, λίγο πριν πέσει σε κενό πορείας. Είναι καλή στιγμή για να κάνετε μια ανάπαυλα επισκόπησης. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Σκορπιό, όπου θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η προσοχή σας στρέφετε στα χρήματα και τα υλικά σας αγαθά. Βάλτε προτεραιότητες τώρα, που θα αρχίσετε να έχετε νύξεις για όσα θα φέρει ο Ουρανός από τον Ταύρο τα επόμενα 7 με 8 χρόνια!

Αστρολόγος προβλέψεις 22/03 Παρασκευή

Την Παρασκευή, θα έχετε την επιθυμία να ολοκληρώσετε κάποια επισκευή, να φτιάξετε κάποια ζημιά ή εξοπλισμό στο σπίτι σας ή αλλού. Παρά τις ευνοϊκές τάσεις της σημερινής μέρας,σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή την περιουσία σας. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας ή τους συγγενείς σας.

Σε αντίθεση με χθες, να είστε πιο προσεκτικοί σήμερα στις νέες σας γνωριμίες και επαφές και να μην βιαστείτε να δείξετε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δε γνωρίζετε. Την Παρασκευή, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες μικρές οικονομικές στενοχώριες ή αναπάντεχα έξοδα, συμπεριλαμβανομένου ενός που σχετίζεται με την υγεία κάποιου.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/03 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα μέρα για ταξίδια ή για επαφές με ανθρώπους από άλλα μέρη. Η σημερινή θα είναι μια δραστήρια και συναρπαστική μέρα. Μη βασίζεστε σε υποσχέσεις και φροντίστε να ελέγχετε κάθε έγγραφο με το οποίο θα ασχοληθείτε σήμερα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους που ζουν αλλού. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με άλλους ανθρώπους.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/03 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στις φιλικές σας σχέσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Μπορεί να ανταλλάξετε μηνύματα, να συνομιλήσετε διαδικτυακά και άλλα. Μια αναπάντεχη κατάσταση που θα προκύψει στη δουλειά σας μπορεί να προκαλέσει ένταση ή άγχος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Παρασκευή θα έχετε την τάση να σκέφτεστε εμπειρίες του παρελθόντος και ξεχωριστές αναμνήσεις. Αυτό μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να ψάξετε για ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε έρθει σε επαφή εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά, για να πραγματοποιήσετε νέες ιδέες, να κάνετε καινούργια πράγματα ή να επιδιώξετε νέες συνεργασίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments