Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (22/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (22/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (22/3/19).

Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα έχετε την τάση να σκέφτεστε σοβαρά για τη σχέση σας. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους και τι θέλετε να αλλάξετε. Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ξεκινήστε τη βραδιά σας με ένα αισθησιακό δείπνο! Δοκιμάστε μια κουζίνα που δεν έχετε φάει ποτέ πριν. Θα πάρετε έξτρα πόντους αν επιλέξετε ένα μέρος όπου θα κάθεστε σε μαξιλάρες ή όπου θα τρώτε με τα χέρια σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ο στόχος της σημερινής μέρας είναι οι φτηνές συγκινήσεις. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό! Ψάξτε στο διαδίκτυο για μερικές διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας ξοδεύοντας λίγα ή καθόλου χρήματα. Πηγαίνετε για ένα πικνίκ στο πάρκο. Μπορείτε να περάσετε ρομαντικές στιγμές ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας.

Φωτογραφία: Pexels

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (22/3/19)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αυτό που σας βοηθά να τα πηγαίνετε τόσο καλά με τον/τη σύντροφό σας είναι η ικανότητά σας να τους καταλαβαίνετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να συμπάσχετε μαζί τους. Αυτή η ικανότητα σας φαίνεται χρήσιμη σήμερα όταν ο/η αγαπημένος/η σας έρχεται να σας εκμυστηρευτεί κάτι που τον/την απασχολεί.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορεί να φαίνεστε αταίριαστο ζευγάρι, αλλά σε ό,τι αφορά εσάς τους δύο οι διαφορές σας είναι αυτές που κάνουν τη σχέση σας πιο δυνατή. Καλύπτετε ο ένας τον άλλον με τόσους πολλούς τρόπους, και βρίσκετε γοητευτικές τις ιδιοτροπίες ο ένας του άλλου. Τα αντίθετα έλκονται!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τις τελευταίες μέρες αισθάνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί! Τηλεφωνήστε στους φίλους σας και καλέστε τους σε δείπνο. Αν μοιράσετε τις αρμοδιότητες στην κουζίνα με τον/τη σύντροφό σας, τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα. Ή μπορεί να μαγειρέψει ο ένας από εσάς ενώ ο άλλος υποδέχεται τους καλεσμένους.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το αισθητικό σας κριτήριο είναι ένα δώρο που μπορείτε να μοιραστείτε. Προσφερθείτε να βοηθήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να διακοσμήσει το γραφείο του ή κάποιον άλλον προσωπικό χώρο. Η παρέμβασή σας στο χώρο τους θα τους κάνει να χαμογελούν κάθε φορά που θα κοιτούν γύρω τους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (22/3/19)

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε κάπως καταβεβλημένοι συναισθηματικά. Μην προσπαθήσετε να το καταπολεμήσετε –είναι η τέλεια στιγμή για να πάτε να δείτε μια ταινία μελό. Πάρτε μαζί τον/την αγαπημένο/η σας και πολλά πακέτα χαρτομάντηλα. Απόψε θα τα χρειαστείτε και τα δύο κοντά σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα η ευελιξία σας θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Τα σχέδια που είχατε για να συναντηθείτε με ένα άλλο ζευγάρι δεν θα πάνε όπως θέλατε, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει από το να περάσετε καλά. Αυτοσχεδιάστε!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα ξεκινάει χαλαρά, και σέρνεστε μέχρι το μεσημέρι. Αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας, είστε γεμάτοι ενέργεια και ανυπομονείτε να βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Έχετε την κατάλληλη διάθεση για μια νύχτα γεμάτη clubbing. Βάλτε τα καλά σας!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να μην μπείτε σε κάποιο παιχνίδι ανταγωνισμού με τον/την αγαπημένο/η σας. Σκεφτείτε για ποιους λόγους τσακώνεστε. Είναι κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο; Ίσως είναι καλύτερα να το ξεχάσετε και να χαλαρώσετε παρέα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι τυχερός/ή σήμερα γιατί είστε σε ρομαντική διάθεση. Επιλέξτε ένα ήσυχο μέρος για να πάτε για δείπνο – ίσως ένα μικρό μπιστρό. Μετά το δείπνο κάντε μια βόλτα γύρω από τη γειτονιά σας, περπατώντας χέρι-χέρι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments