Ζώδια

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (23/3/19)

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (23/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (23/3/19).

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Διαμένει στον Αιγόκερω εδώ και 15 μήνες, παραμονή που θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο του 2020. Ο Κρόνος αποτελεί την «εξουσία» στη ζωή όλων, αυτό που προσβλέπουμε πέρα από τα αναμενόμενα. Το ζητούμενό του είναι να γίνει έκαστος ο καλύτερος εαυτό του. Οι δράσεις προς αυτή τη κατεύθυνση τώρα, θα το διασφαλίσουν και για τα επόμενα χρόνια!

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες μέχρι τις 28 Μαρτίου. Είναι καλή στιγμή για να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες, να «καθαρίσετε» με το παρελθόν. Πρέπει να χαράξετε την καινούργια πορεία σας στο μέλλον.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, γι’ αυτό μπορεί να έχετε ένταση και διάθεση για απομόνωση. Να προσέχετε όσα έχετε και τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Θα λάβατε ειδήσεις, για τομείς που σπαταλήσατε χρόνο και χρήμα… Ξεκαθαρίστε τα όλα!

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (23/3/19)

Το Σάββατο, δεν θα εκπλαγείτε από τα γεγονότα που θα βιώσετε με ένα παιδί ή από τα προβλήματα που θα πρέπει να επιλύσετε μαζί του / της. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα μιλήσουν για δουλειές ή επιχειρήσεις και μπορεί να λάβετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή σχέδιο. Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη θα περιλαμβάνει επαγγελματικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με χειρωνακτική εργασία.

Σήμερα μια ευνοϊκή εξέλιξη θα συνδέσει τις οικονομικές σας υποθέσεις με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο ή θα χαρείτε με την οικονομική επιτυχία κάποιου φίλου σας. Οι εκπλήξεις της σημερινής μέρας θα προέλθουν από τις νέες επαφές που θα κάνετε σήμερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα βιώσετε μια ευαίσθητη κατάσταση που σχετίζεται με ένα άγνωστο άτομο. Το Σάββατο υποδεικνύει μια συνάντηση, μια συζήτηση ή μια εκδήλωση που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει κοντά σας.

Να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας και όλα όσα έχουν να κάνουν με τα χρήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από γεγονότα πάνω στα οποία δεν έχετε κανέναν έλεγχο.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (23/3/19)

Το Σάββατο θα υπάρξουν δεσμεύσεις σχετικά με τα περιουσιακά σας στοιχεία, με την επίλυση ενός προβλήματος στο σπίτι σας και άλλα. Να περιμένετε χαρμόσυνα νέα ή μια πρόσκληση σε συγκέντρωση που σχετίζεται με έναν φίλο ή συγγενή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις με συγγενείς ή γείτονες. Μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στη ζωή τους και να χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Στην οικογένειά σας, τα γεγονότα θα έχουν ένα μεταβλητό χαρακτήρα και πιθανότατα θα σας δοθεί μια αφορμή για να θυμώσετε και μια αφορμή για να χαρείτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Σάββατο μπορεί να βιώσετε ένα ευχάριστο ταξίδι έξω από την πόλη, κάποιο δείπνο σε εστιατόριο και τα λοιπά.

Σήμερα θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας για τη σημερινή μέρα, ανεξάρτητα με τι σχετίζονται. Η μέρα υπόσχεται να είναι επιτυχής και ενδιαφέρουσα, με ποικίλες συναισθηματικές ή ερωτικές εμπειρίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments