Αθλητισμός

Άρης: Πρόταση στον Βέλεθ για διετή επέκταση συμβολαίου

Άρης: Πρόταση στον Βέλεθ για διετή επέκταση συμβολαίου
Άρης: Tο συμβόλαιο του Βέλεθ λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Ο Άρης σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτείνει στον Φραν Βέλεθ διετή επέκταση του συμβολαίου του.

O αμυντικός του Άρης έχει προκαλέσει των ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων.

Είναι πλέον δεδομένο ότι με τη λήξη του φετινού Πρωταθλήματος, ο Άρης θα κληθεί να διαχειριστεί την υπεραξία που απέκτησαν οι ποδοσφαιριστές του και κυρίως το γεγονός ότι αρκετοί εξ’ αυτών βρίσκονται στις μεταγραφικές λίστες ομάδων από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Μέσα σ’ αυτούς είναι και ο Φραν Βέλεθ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο οποίος μάλιστα προχώρησε σε διερευνητική επαφή και διαπίστωσε ότι ο Άρης δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει αν το αντίτιμο δεν ανταποκρίνεται σε επταψήφιο νούμερο.

Πέρα όμως από τις ενέργειες της κάθε άλλης ομάδας, εδώ και καιρό ο Άρης λειτουργεί προς την κατεύθυνση διατήρησης των παικτών του βασικού κορμού.

Γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκεται στην τελική ευθεία των επαφών του με τον Χουλιάν Κουέστα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόταση επέκτασης συμβολαίου έγινε και στον Φραν Βέλεθ. Για την ακρίβεια, το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2020 και η πρόταση των «κίτρινων» περιλαμβάνει την επέκτασή του έως το 2022.

Το ζήτημα της επέκτασης του συμβολαίου δεν σχετίζεται με το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Υπό την έννοια ότι, στην περίπτωση που ο Άρης πάρει στα χέρια του σοβαρή πρόταση και αξιολογηθεί ότι το timing είναι σωστό για την πώλησή του, προφανώς θα μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Περισσότερα