Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τσεκάρουν Κούτρη οι Άγγλοι – Πιθανή η πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ

Ολυμπιακός: Τσεκάρουν Κούτρη οι Άγγλοι – Πιθανή η πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ
Ολυμπιακός: Πολλοί οι μνηστήρες για τον νεαρό αριστερό μπακ.

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει γίνει ήδη ένα από τα «καυτά» ονόματα μεταγραφικά και η Μαρσέιγ δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού.

Υπάρχει ενδιαφέρον και από αγγλικές ομάδες, οι οποίες φαίνεται να έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον νεαρό αριστερό μπακ.

Όπως αναφέρει το TEAMTalk, Γουεστ Χαμ και Έβερτον έστειλαν σκάουτερ, ώστε να παρακολουθήσουν για χάρη του τον αγώνα του Λιχτενστάιν με την Ελλάδα.

Παράλληλα, «μάχη» με τη Μαρσέιγ δίνουν η Νιουκάστλ και η Λέστερ, με την πρόταση που θα κατατεθεί στον Ολυμπιακό να μην αποκλείεται να φτάνει και τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Την περίπτωση του Κούτρη παρακολουθούν, επίσης, Μπενφίκα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους «ερυθρολεύκους» να περιμένουν μια ικανοποιητική προσφορά για τον παίκτη τους.

Σύμφωνα με την «Live Sport», η διοίκηση του Ολυμπιακού αρνήθηκε δύο φορές πρόταση της γαλλικής ομάδας. Η μία λογικά δεν ήταν άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η άλλη ήταν μάλλον ένας δανεισμός με οψιόν αγοράς.

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως «ο Ολυμπιακός θέλει πάνω από 6 με 7 εκατ. ευρώ» για την παραχώρηση του διεθνούς μπακ-χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες αρνήθηκαν προσφορές 7, 8 και 10 εκατ. ευρώ για τους Καμαρά και Σισέ, ενώ κάτι ανάλογο έχει συμβεί με τους Φορτούνη και Ελαμπντελαουί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments