Μedia

Bake off Greece: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια (vid)

Bake off Greece: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια (vid)
Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια των 50.000€ στο Bake Off Greece.

Ο μεγάλος τελικός του Bake off Greece πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 24/3/19.

H Λένα Σαμέρκα και η Βένια Φλέσσα διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και, φυσικά, τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας.

Σε αυτή την προσπάθεια, οι δύο παίκτριες είχαν στο πλευρό τους τις οικογένειές τους που μπήκαν στο στούντιο, για να τις στηρίξουν με τα λόγια και την παρουσία τους.

Bake off Greece: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια (vid)

Κατά τη διάρκεια της δημιουργικής δοκιμασίας, η παρουσιάστρια και οι κριτές υποδέχθηκαν τις οικογένειες των φιναλίστ αλλά και τους παλιούς διαγωνιζόμενους, συζήτησαν μαζί τους και μας θύμισαν την πορεία της Βένιας και της Λένας, τις σχέσεις που ανέπτυξαν με τους συμπαίκτες τους αλλά και τις πιο ξεχωριστές στιγμές του Bake Off Greece.

Στην τελευταία δοκιμασία του διαγωνισμού, οι δύο γυναίκες κλήθηκαν να δημιουργήσουν το τραπέζι της ζωής τους: ένα μενού εμπνευσμένο από προσωπικές τους στιγμές, δικές τους αγαπημένες συνταγές αλλά και συνταγές που διδάχθηκαν και εκτέλεσαν όλο αυτό το διάστημα στον διαγωνισμό.

Μεγάλη νικήτρια του Bake off Greece αναδείχθηκε η Βένια Φλέσσα και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Bake off Greece: Η Λένα Σαμέρκα είχε περάσει και από το MasterChef

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λένα εμφανίζεται σε κάποιο ριάλιτι μαγειρικής, καθώς πριν από το Bakeo off Greece, είχε περάσει και από το MasterChef.

Συγκεκριμένα η Λένα Σαμέρκα είχε πάρει μέρος στις οντισιόν MasterChef 2.

Εκεί είχε φτιάξει πιάτο- έκπληξη, καθώς είχε προτιμήσει να κάνει γλυκό και συγκεκριμένα cheesecake μάνγκο, το οποίο εντυπωσίασε τους κριτές που της έδωσαν την πολυπόθητη ποδιά.