Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19).

ζώδια κριός .

Θα νιώσεις αναστατωμένη σήμερα, αλλά με θετικό τρόπο. Ιδιαίτερα αν τις σκέψεις σου, τις απασχολούν ο έρωτας και το ρομάντζο Η ενέργεια που εκπέμπεις στον σύντροφό σου, θα είναι μεταδοτική. Μοιράσου τη μαγική σου διάθεση, επειδή το θετικό σου πνεύμα θα μπορούσε να λειτουργήσει μαγικά στη σχέση σου, τώρα.

ζώδια ταύρος

Θα νιώσεις έντονη ευγνωμοσύνη για την κατάσταση της σχέσης σου, ακόμα κι αν γνωρίζεις αυτό που της λείπει.

Το θετικό πνεύμα που υιοθετείς, θα φέρει περισσότερα από αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι, από τη σχέση σου.

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει να αγκαλιάσεις όσα έχεις, πριν προσπαθήσεις να συμπληρώσεις τα κενά.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Σήμερα θα πάρεις την αγάπη που δίνεις, και θα προσελκύσεις την ευχάριστη ερωτική προσοχή κάποιου, που είναι σοβαρός, θετικός , δυνατός και επηρεάζεται από τη μεταδοτική σου ενέργεια. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις πιο προσεκτικά και θετικά στο μέλλον, γιατί ξέρεις τι θα σου φέρει μια θετική στάση – και θα μπορούσε επίσης να υπενθυμίσει στο ταίρι σου, τι μπορεί να συμβεί όταν δύο καρδιές γίνονται μία.

ζώδια καρκίνος

Λίγη ματαιοδοξία δεν είναι εγωιστική, είναι απαραίτητη. Αφιέρωσε χρόνο και κάνε, πράγματα που σε ενθουσιάζουν. Αν είσαι ελεύθερη, είναι η ιδανική στιγμή να ρισκάρεις, για ένα μελλοντικό σύντροφο. Αν είσαι σε σχέση, τότε κάτι γλυκό και σέξι θα είναι το αποτέλεσμα της αποκάλυψης μιας συγκεκριμένης φαντασίωσης, στο ταίρι σου.

ζώδια λέων

Η ανακάλυψη πως έχεις την υποστήριξη του εραστή σου, σε γεμίζει με αγάπη. Ωστόσο, μην περιμένεις περισσότερη υποστήριξη, πριν του μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι. Θα αντιμετωπίσεις μάλλον ασυνήθιστες συνθήκες στα ερωτικά σου. Και αυτές απαιτούν, να υιοθετήσεις έναν ασυνήθιστο τρόπο για να εκφράσεις όσα νιώθεις. Αν είσαι δημιουργική, δεν θα αποτύχεις να τον εντυπωσιάσεις ή να τον καταπλήξεις.

ζώδια παρθένος

Ακόμα κι αν δεν ακολουθείς μια αυστηρή στρατηγική για να εξελίξεις τη σχέση σου, θα ηρεμήσεις όταν δεις πως κάτι κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχει περίπτωση να μην σταματήσεις αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή, επειδή μπορεί να είναι τα αργά, και σταθερά σου βήματα…. που έχουν επιφέρει την πιο σημαντική πρόοδο. Συνέχισε να είσαι εγκρατής… επειδή η υπομονή είναι ο μεγαλύτερος ρομαντικός σου σύμμαχος τώρα.

ζώδια ζυγός

Θα διατηρήσεις έναν αέρα μυστηρίου στα ερωτικά σου. Ίσως μάλιστα να πιστεύεις, πως αυτό που οι άλλοι δεν γνωρίζουν για την προσωπική σου ζωή, δεν θα τους βλάψει.

Ωστόσο, η αινιγματική σου απομάκρυνση θα μπορούσε επίσης να σε βοηθήσει να σκεφτείς τα βαθύτερα και πιο παθιασμένα κίνητρά σου. Αντιμετωπίζεις το δικό σου παθιασμένο σκοπό, με το δικό σου τρόπο! Και αν πρέπει να κρατήσεις κάτι για τον εαυτό σου προς το παρόν, τότε ας είναι.

ζώδια σκορπιός

Θα αποφασίσεις να αναβαθμίσεις τις ρομαντικές σου επιθυμίες και τις σχέσεις σου! Και αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το να σκέφτεσαι τις μεγαλύτερες και πιο τολμηρές σου ανάγκες, χωρίς να εγκαταλείψεις αυτό που θέλει η καρδιά σου. Είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις το δικό σου ζωντανό πρόγραμμα…. και να αρχίσεις να κάνεις αυτό, που φέρνει ένα νέο επίπεδο παθιασμένης απόλαυσης στη ζωή σου. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει ν’ αφήσεις πίσω σου το παρελθόν!

ζώδια τοξότης

Ίσως να νιώσεις πως είναι απαραίτητο να επιμένεις στις απόψεις σου ή να θυμίσεις στον εραστή σου, το πώς βλέπεις τα όρια στη σχέση σας. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αναγκαίο, αν διαφωνήσετε σε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο καθορισμός των αναγκών και από τις δύο πλευρές, θα σας διαφωτίσει για το πού βρίσκεται η γραμμή ανάμεσα στην επιρροή του ενός προς τον άλλον. Και θα έχετε ο καθένας τον χώρο του, όταν τον χρειάζεστε.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/3/19)

ζώδια αιγόκερως

Το να γνωρίζεις πως ο εραστής σου σε λατρεύει, είναι αναπόφευκτα, καθησυχαστικό! Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που η συντροφικότητα – και ιδιαίτερα η φιλική – μπορεί να σημαίνει εξίσου πολλά. Γνωρίζοντας ότι ο εραστής σου, είναι επίσης ο καλύτερός σου φίλος και ο παθιασμένος σου πρωταθλητής, θα μπορούσε να σε ενθουσιάσει πολύ, τώρα.

ζώδια υδροχόος

Μια προκλητική διαμάχη με το σύντροφό σου για την εξέλιξη της σχέσης σας, θα σου φανεί πολύ ασήμαντη, σε σύντομο διάστημα. Θα διαπιστώσεις, ότι όποια και αν ήταν η διαφωνία σας, μπορεί να λυθεί αν είσαι υπομονετική. Μπορείς να φροντίσεις πάρα πολλά ή να κάνεις πολλές προσπάθειες για τα ερωτικά σου. Όμως η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθησή σου, είναι όλα όσα χρειάζονται για να δοθούν λύσεις.

ζώδια ιχθύες

Το να είσαι ειλικρινής για την ενέργεια που φέρνεις σε μια ξεχωριστή σχέση αγάπης μπορεί να σε βοηθήσει να δεις ορισμένες ρομαντικές συνθήκες από διαφορετική οπτική γωνία. Εσύ και το ταίρι σου, μπορείτε να βρείτε ισορροπίες στη σχέση σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανάληψη περισσότερων ευθυνών και από τις δύο πλευρές. Με αγάπη και συνεργασία, καμία πρόκληση από δω και πέρα δε θα είναι ανυπέρβλητη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments