Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια Γρεβενών ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια Γρεβενών ο Ροδίτης κατηγορούμενος
Δολοφονία Τοπαλούδη: Διερευνάται αν έχουν σβηστεί ηλεκτρονικά αρχεία που θα φώτιζαν την υπόθεση.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Έλληνας κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, έδωσε σήμερα συμπληρωματική κατάθεση.

Συγκεκριμένα,  κλήθηκε σήμερα από την ανακρίτρια Γρεβενών μετά από αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου, για να δώσει τους κωδικούς του στους δυο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τους κωδικούς στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται αν έχουν σβηστεί ηλεκτρονικά αρχεία που θα φώτιζαν την υπόθεση.

«Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες πέντε μέρες συμβουλεύτηκαν κάποιους ανθρώπους και έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Δυστυχώς η Ελένη είναι νεκρή, δεν μπορεί να πει κάτι, να πει πραγματικά αυτά που έγιναν αυτοί οι κύριοι για να μην τους πω διαφορετικά… κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Κάποιοι τους καθοδηγούσαν», λέει ο πατέρας της άτυχης Ελένης.

«Τη βίασαν και μετά την εκβίαζαν – Μαρτυρικός ο τελευταίος της χρόνος»

Υπάρχουν σφραγισμένα χείλη που ξέρουν και δεν μιλούν για την υπόθεση», αναφέρει ο δικηγόρος και θείος της 21χρονης φοιτήτριας, Βαγγέλης Γκιούκης, τονίζοντας πως η οικογένεια θα συνεχίσει να ψάχνει την αλήθεια μέχρι να βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γκιούκης σημειώνει πως «το λάπτοπ της είναι κλειδωμένο, δεν μπορούμε να δούμε τι έχει μέσα» και προσθέτει ότι «υπάρχουν νέα στοιχεία αλλά δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις».

H Ελένη Τοπαλούδη


Μάλιστα, υποστηρίζει πως «υπάρχει στοιχείο που αποδεικνύει ότι υπήρχε πρόσβαση στο σπίτι της», ενώ αποκαλύπτει πως ένας από τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού της Ελένης παραδέχτηκε ότι υπάρχει βίντεο από τη στιγμή του βιασμού.

«Τη βίασαν και την εκβίασαν. Ήθελε και ψυχολογική στήριξη. Ήταν μαρτυρικός ο τελευταίος χρόνος της Ελένης. Αν τα έλεγε στους γονείς της θα ήταν ζωντανή. Το είπε στις φιλενάδες της με τον όρο να μην το πούνε παραπέρα» είπε ο κ. Γκιούκης. Να σημειωθεί, ότι σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχουν κυκλώματα στη Ρόδο που εκμεταλλεύονται νεαρές ο κ. Γκιούκης δεν θέλησε να απαντήσει.

Ελένη Τοπαλούδη: «Την βιντεοσκοπήσαμε», λέει ο 19χρονος κατηγορούμενος

H Ελένη Τοπαλούδη


Να θυμίσουμε, ότι ο 19χρονος που κατηγορείται ότι βίασε με την παρέα του πριν περίπου έναν χρόνο την Ελένη Τοπαλούδη άρχισε να αλλάζει όσα υποστήριζε αρχικά. Στη νέα του κατάθεση παραδέχεται πως βιντεοσκόπησαν την πράξη τους.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23,22 και 19 ετών είχαν ισχυριστεί αρχικά ότι έκαναν πλάκα στην 21 φοιτήτρια ότι την τράβηξαν σε βίντεο όπως εκείνη κατήγγειλε τον Νοέμβριο του 2017.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το βίντεο και σε συμπληρωματική του κατάθεση ο 19χρονος παραδέχθηκε πως όντως βιντεοσκόπησε τη φοιτήτρια επαναλαμβάνοντας πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της.

Ο ίδιος σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή υποστήριξε ότι η Ελένη Τοπαλούδη φοβούμενη ότι το υλικό της βιντεοσκόπησης θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο, έπιασε τους γονείς του και τους παρακάλεσε να το διαγράψουν από το κινητό.

Διαβάστε Eπίσης

Ελένη Τοπαλούδη: «Την βιντεοσκοπήσαμε», λέει ο 19χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία Τοπαλούδη: Δεν ήταν βιασμός, λένε οι τρεις κατηγορούμενοι – «Το βίντεο το διαγράψαμε»

Περισσότερα