Άποψη

Αλέφαντος για Βοσνία – Ελλάδα: Πως πας να νικήσεις με τον σαπιοκοιλιά

Αλέφαντος για Βοσνία – Ελλάδα: Πως πας να νικήσεις με τον σαπιοκοιλιά
Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει και μέσω του blog του στο pagenews.gr σχολιάζει με μοναδικό τρόπο το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία. Η Παναγιά, οι... Κουρμπέληδες, ο σαπιοκοιλιάς και ο κακομούτσουνος.

Ο Νίκος Αλέφαντος δίνει το post game του χθεσινού μεγάλου αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία με μοναδικές ατάκες στο blog του στο pagenews.gr.

Άρχισαν τα μεγάλα λόγια τώρα για την Εθνική ότι φτιάξαμε καλή ομάδα. Kαι θα αρχίσει ο άλλος πάλι να λέει για την Παναγία, ότι η Παναγία μας έφτιαξε την ομάδα. Δηλαδή όταν δεν είχαμε ομάδα, η Παναγία χάλαγε την ομάδα. Αυτά είναι αηδίες.

Η Παναγία δεν ασχολείται με τη μπάλα. Κάνε το σταυρό σου να σε έχει καλά στην υγεία σου και μέχρι εκεί. Δηλαδή ήταν σε… φόρμα η Παναγία τώρα και πήρε την ισοπαλία η Εθνική; Χάνει με αυτά που λέει ο Αναστασιάδης. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά, δεν είναι σοβαρά.

Η Εθνική έχει παίκτες του 7. Με τους Κουρμπέληδες μέσα, παίκτες της σειράς. Με τον Σάμαρη και το γιο του Δώνη. Με τον Ζέκα. Ο υψηλού επιπέδου παίκτης είναι ο Φορτούνης.

Ο Σιόβας δεν είναι γρήγορος αλλά μπορεί να παίξει καλά μαζί με τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο με 3 στόπερ πίσω. Αλλά δεν ξέρει να το διδάξει ο Αναστασιάδης. Δεν ξέρει να το στήσει σωστά.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν ανύπαρκτη. Έκανε τη Βοσνία να φαίνεται ομαδάρα. Χάναμε 2-0 με το καλημέρα. Όλη η δουλειά ήταν μετά που έμειναν με 10 παίκτες αυτοί. Με την αποβολή του Πιάνιτς.

Λένε για τις αλλαγές του Αναστασιάδη. Βρε 2-0 έχανες, κάτι έπρεπε να κάνεις να παίξεις πιο επιθετικά. Κάθε προπονητής αυτές τις αλλαγές θα έκανε. Όλη η δουλειά ήταν ότι αποβλήθηκε ο Πιάνιτς. Δεν υπήρχε Βοσνία όσο πέρναγε η ώρα, πανικός τους έπιασε. Μπορούσε να φάει και τρίτο γκολ στο τέλος.


Αλέφαντος: Της πλάκας επεισόδια, αν είστε μάγκες να τα κάνετε αλλού


Στα μέτρα μας είναι η Βοσνία και όλος ο όμιλος. Άνετα μπορεί να περάσει η Εθνική.

Ο Τζέκο ανύπαρκτος. Σαν πρώην ποδοσφαιριστής μοιάζει.

Εκεί που τα έχασα ήταν με τον προπονητή της Βοσνίας. Τρόμαξα να τον γνωρίσω! Πώς έγινε έτσι ρε ο Προσινέτσκι. Πρώτα απ’ όλα από πού και ας πού να είναι αυτός προπονητής. Μεγάλος παίκτης ναι, ήταν. Και πώς κατάντησε. Σαπιοκοιλιάς. Πολύ χόντρυνε και κακομουτσούνιασε. Χοντρός, κρέμασε.

Είδα ένα αφιέρωμα στο ΦΩΣ στον Συνετόπουλο το συχωρεμένο. Μπορώ να σας πω ότι αυτός ο κόφτης μου άρεσε πιο πολύ και από τον Πολυχρονίου ο οποίος υπήρξε μεγάλος κόφτης στα νιάτα του, σκύλος. Ο Συνετόπουλος πολύ δυνατός παίκτης και γρήγορος.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.


Πήρε… μεταγραφή στη Ζένιτσα – Τους τρέλανε η “σαΐτα” του Ολυμπιακού


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments