Αθλητισμός

ΑΕΚ: Παίρνει μορφή η «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ: Παίρνει μορφή η «Αγιά Σοφιά»
Μορφή παίρνει σιγά σιγά το «παλάτι» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μορφή παίρνει σιγά σιγά το «παλάτι» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κατασκευή σκελετού και εξέδρας στο μισό γηπεδο, από το κέντρο του γηπέδου έως και το βόρειο πέταλο, ολοκληρώθηκε και όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει η διαδικασία διαμόρφωσης του συγκεκριμένου χώρου.

Εχει ήδη φύγει ο γερανός από το σημείο, που θα καθαριστεί και θα στρωθεί με χώμα προκειμένου από την 1η Απριλίου να ξεκινήσουν να δουλεύουν εκεί οι άνθρωποι της εταιρείας “Cimolai” και να τοποθετήσουν τα σίδερα για τον σκελετό του στεγάστρου.

Αγιά Σοφιά: Ο Σωκράτης Κόκκαλης με την Intrakat μειοδότης του γηπέδου της ΑΕΚ

Πολύ μεγάλη εξέλιξη ήρθε στο έργο του γηπέδου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Live Sport” ο όμιλος Intrakat του Σωκράτη Κόκκαλη κέρδισε το μειοδοτικό διαγωνισμό για την υπογειοποίηση στην Αγιά Σοφία.

Στις αρχές Φεβρουαρίου είχε προκηρυχθεί ο διαγωνισμός, που αφορούσε την υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, ένα έργο με το οποίο ουσιαστικά θα σηματοδοτηθεί και η λειτουργία του νέου γηπέδου της Ένωσης.

Η «Live Sport» αναφέρει σε ρεπορτάζ της, ότι ο όμιλος Intrakat είναι ο προσωρινός μειοδότης αυτού του διαγωνισμού, πραγματοποιώντας την καλύτερη προσφορά.

Ο όμιλος αυτός του Σωκράτη Κόκκαλη, όμως, είναι όπως αναφέρθηκε προσωρινός μειοδότης.

Κι αυτό, γιατί οι επόμενες 15 μέρες είναι καθοριστικές, με τις υπόλοιπες εταιρείες που κατέθεσαν πρόταση, να έχουν το δικαίωμα προσβολής της επικράτησης της Intrakat, εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, όμως, ότι πρόβλημα δεν υπάρχει και η ίδια εταιρεία θα προχωρήσει στο μεγάλο έργο της υπογειοποίησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments