Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στη λίστα της και ο Κορνέζος

ΑΕΚ: Στη λίστα της και ο Κορνέζος
Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο 21χρονος στόπερ του Εθνικού, Γιώργος Κορνέζος.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο 21χρονος στόπερ του Εθνικού, Γιώργος Κορνέζος.

O νεαρός αμυντικός της πειραϊκής ομάδας έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στη Γ’ Εθνική και φαίνεται ότι δεν έχει περάσει απαρατήρητος και από τα… σαλόνια της Superleague.

Σύμφωνα με την “Ωρα των σπορ” ο 21χρονος στόπερ παρακολουθείται από το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, το οποίο έχει σχηματίσει θετική εικόνα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Κορνέζος έκανε τα παρθενικά ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, η πρώτη ομάδα του ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη κι ακολούθησαν η Σπάρτη και ο Ιωνικός, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στον Εθνικό.

AEK: Θα κινηθεί για δύο επιθετικούς το καλοκαίρι

Ολική αλλαγή θα υπάρξει στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι.

Από την στιγμή που ο Εζεκίελ Πόνσε δεν είναι θετικός να δεσμευτεί από τώρα με την Ένωση, αφού περιμένει την Λιντς και όποια άλλη πρόταση μπορεί να προκύψει το καλοκαίρι μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί, ο δικέφαλος προετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση.

Θα περιμένει όσο του επιτρέπουν τα χρονικά του περιθώρια τον Πόνσε ή οποιαδήποτε θετική εξέλιξη με τον Αραούχο αλλά ήδη ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αρχίσει και ξεσκονίζει άλλες περιπτώσεις. Η είδηση όμως εδώ είναι ότι η ΑΕΚ δεν ψάχνεται μόνο για ένα φορ αλλά ζητάει δυο.

Ένα φορ κολώνα τύπου Πέκχαρτ, το κλασικό νούμερο εννέα δηλαδή και άλλον έναν επιθετικό στυλ Πόνσε και Αραούχο, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά δηλαδή και θα μπορεί να παίξει και μέσα αλλά και έξω από το κουτί.

Μετά τον δανεισμό του Γιακουμάκη στον ΟΦΗ, η Ένωση έχει ξεμείνει από κλασικό φορ.

Προφανώς ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον Κρητικό επιθετικό για τη νέα σεζόν και το καλοκαίρι σκοπεύει να χτίσει από την αρχή την γραμμή κρούσης του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments