Αθλητισμός

Βράνιες: «Εγώ είμαι ο ένοχος για το 2-2 με την Ελλάδα» (pic)

Βράνιες: «Εγώ είμαι ο ένοχος για το 2-2 με την Ελλάδα» (pic)
Ειρωνείες από τον Όγκνιεν Βράνιες προς την Εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία τον έχει αποκλείσει για πάντα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει αποκλειστεί δια βίου από την Εθνική Βοσνίας και έριξε τα… καρφιά του μετά το 2-2 με την Ελλάδα στη Ζένιτσα.

Οι Βόσνιοι προηγήθηκαν με 2-0 για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, αλλά η Ελλάδα ισοφάρισε με τον Φορτούνη και τον Κολοβό.

Ο Βράνιες που έχει αποκλειστεί για πάντα από την Εθνική Βοσνίας του Προσινέτσκι λόγω του σκανδάλου με την Γέλενα Καρλέουσα μετά το τελικό σφύριγμα στη Ζένιτσα ανέβασε ένα instagram story που έγραφε:

«Αυτά μόνο στη Βοσνία, εγώ είμαι ο κύριος ένοχος που το παιχνίδι έληξε 2-2»

Όρθια η Εθνική στη Ζένιτσα

Το κάκιστο πρώτο ημίχρονο παραλίγο να κοστίσει στην Εθνική ομάδα την (πρώτη) ήττα στο 10ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο (10΄ Βίσκα, 15΄ Πιάνιτς) από τη Βοσνία στη Ζένιτσα, μεταμορφώθηκε όμως στην επανάληψη κι έφυγε με βαθμό από το «Μπίλινο Πόλιε», χάρις στα γκολ των Φορτούνη στο 64΄ (πέναλτι) και Κολοβού στο 85′.

Τι έγινε στο ματς

Η Γαλανόλευκη μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως δεν πέταξε λευκή πετσέτα. Παρά το σκληρό παιχνίδι των Βόσνιων κατάφερε και επέστρεψε θυμίζοντας κάτι από την παλιά Εθνική που δεν τα παρατούσε ποτέ.

Αρχικά μείωσε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Φορτούνη κι ύστερα ισοφάρισε με τον Δημήτρη Κολοβό στριμώχνοντας τους γηπεδούχους.

Μετά από ωραία σέντρα του Ζέκα, ο 25χρονος άσος έπιασε την κεφαλιά και πλήγωσε τους Βόσνιους για το 2-2, πετυχαίνοντας το πρώτο το τέρμα με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βοσνία (Ρόμπερτ Προσινέτσκι, 4-3-3): Σέχιτς – Μπίτσακτσιτς, Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς – Μπέσιτς, Πιάνιτς, Τσίμιροτ (93’ Κρούνιτς) – Βίστσα, Τζέκο (90’ Γκόγιακ), Ντούλιεβιτς (80’ Μιλόσεβιτς)

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης, 3-5-2): Βλαχοδήμος – Μπακάκης (Κουλούρης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης – Ζέκα (67’ Κολοβός), Μπουχαλάκης (46’ Μασούρας), Σάμαρης – Φορτούνης, Δώνης.

Στον πάγκο για την Εθνική: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Βαλεριάνος, Ρισβάνης, Σιώπης, Ντουρμισάι, Μπακασέτας, Μαυρίας, Κολοβέτσιος

  • Δείτε το δεύτερο γκολ που χάρισε την ισοπαλία στην Εθνική:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments