Άποψη

Απαγορεύεται κύριε Μητσοτάκη

Απαγορεύεται κύριε Μητσοτάκη
Ο Νίκος Μαρουλίδης σχολιάζει μέσω του blog του pagenews.gr μια επικίνδυνη φράση που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Μονάχα απορία δημιουργεί η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος του, κατά την οποία χαρακτήρισε την ψήφο στη ΝΔ, ως μέσω αντίποινας για τα πάνδεινα που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως, ο επόμενος κατά τις δημοσκοπήσεις πρωθυπουργός, φαίνεται να τάσσεται υπέρ του κολαστικού χαρακτήρα που μπορεί να πάρει η ψήφος του καθενός από εμάς ξεχωριστά στην εκλογική διαδικασία.

Φωτογραφία Eurokinissi / Κονταρίνης Γιώργος


Διαβάστε επίσης: Γεμίσαμε Πολάκηδες

Με όλο το θάρρος λοιπόν, δεν μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο κύριε Μητσοτάκη σε μια χώρα που “τιμωρώντας” έβαλε τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή, που “τιμωρώντας” την έφτασε να είναι το τρίτο κόμμα προτίμησης των Ελλήνων για λάθη του παρελθόντος που έγιναν από το κόμμα σας και άλλους συνοδοιπόρους σας.

Η εξουσία μπορεί να είναι… γλυκιά, ωστόσο είναι απαράδεκτο για έναν Έλληνα δημοκράτη πολιτικό να καταφεύγει σε τέτοιου είδους δηλώσεις και να θυσιάζει τα πάντα στο βωμό ενός τίτλου.

Φωτογραφία Eurokinissi / Κονταρίνης Γιώργος


Διαβάστε επίσης: Ζητείται πολιτική ταυτότητα

Είναι καιρός ο καθένας να σηκώσει το βάρος της ψήφου του προκειμένου ο φάκελος που θα σφραγιστεί την ημέρα των εκλογών να έχει σαφή πολιτική ταυτότητα. Είναι ανάγκη ολόκληρο το εκλογικό σώμα να αποκτήσει εμπεριστατωμένη και σφαιρική άποψη για όλο το πολιτικό στερέωμα της χώρας.

Τα παραπάνω κύριε Μητσοτάκη δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πάρουν σάρκα και οστά, εάν ακουστούν ξανά παρόμοια λόγια όπως αυτά που είπατε μιλώντας την Κοινοβουλευτική σας Ομάδα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Μαρουλίδη, εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments