Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε: Οι δύο “ερυθρόλευκοι” που σκανάρει

Φενέρμπαχτσε: Οι δύο “ερυθρόλευκοι” που σκανάρει
Άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Διπλός “ερυθρόλευκος” στόχος για τη Φενέρμπαχτσε. Η εφημερίδα “Fanatik” αναφέρεται εκτενώς στο ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που… γλυκοκοιτάει.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα, άνθρωπος των “καναρινιών” παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα των Πειραιωτών με τον Άρη (4-1) στις 10/3 και τσέκαρε όχι μόνο τον Φορτούνη, αλλά και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

O Ομάρ Ελαμπντελαουί – Φωτογραφία Eurokinissi


Ολυμπιακός: Κίνηση για ανανέωση του Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός προχωρά στον προγραμματισμό της νέας σεζόν ξεκινώντας… με τους δικούς του παίκτες και προτεραιότητα έχει ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Έλληνας διεθνής βλέπει την Φενέρμπαχτσε να ασκεί μεγάλη πίεση, ώστε να τον αποκτήσει, αλλά θα περιμένει πρώτα την πρόταση της ομάδας του. Και, όντως, όπως τονίζει το «Sportime», οι Πειραιώτες ετοιμάζουν κίνηση, για να «δέσουν» τον διεθνή μεσοεπιθετικό στο λιμάνι, ισχυροποιώντας παράλληλα τη θέση τους για υποψήφιους αγοραστές.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν το ενδιαφέρον ουκ ολίγων συλλόγων για τον αρχηγό τους, τόσο από την Τουρκία όσο και από τη Γερμανία, αλλά δε θέλουν να συζητήσουν μια τιμή πώλησης λιγότερη των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

O Κώστας Φορτούνης – Φωτογραφία Eurokinissi


Στην προσπάθεια αυτή βοηθά και η επιθυμία του παίκτη, που δε βιάζεται να φύγει και ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του για τα προκριματικά του Champions League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments