Ελλάδα

Λεωφόρος Συγγρού: Αυτή είναι η πινακίδα που παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα (pics)

Λεωφόρος Συγγρού: Αυτή είναι η πινακίδα που παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα (pics)
Η πινακίδα που προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στη Λεωφόρο Συγγρού.

Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” στη λεωφόρο Συγγρού προκάλεσε την Παρασκευή (29/3/19) μία πινακίδα, η οποία εξαιτίας των ισχυρών ανέμων ήταν έτοιμη να πέσει και οδήγησε την Τροχαία να κλείσει το ρεύμα ανόδου. Οι άνεμοι που έφτασαν μέχρι και τα 9 μποφόρ ξεκόλλησαν τμήματα της πινακίδας τα οποία ήταν έτοιμα να πέσουν στον δρόμο την ώρα που την λεωφόρο Συγγρού διασχίζουν χιλιάδες αυτοκίνητα.

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς ήταν  μεγάλη αφού έπρεπε μέσα από τα στενά να καταφέρουν να βγουν σε κάποιο σημείο της Συγγρού και να συνεχίσουν την διαδρομή τους. Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα χαμηλά στην άνοδο της Συγγρού και οι οδηγοί σε απελπισία. Για κάποιους μάλιστα δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής.

Σημειώνεται, ότι η άνοδος της λεωφόρου Συγγρού άνοιξε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι από τους αρμόδιους. Να αναφέρουμε ότι το “μίνι” κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα και σε πολλά λιμάνια της χώρας.

Δείτε τις εικόνες από την πινακίδα στη Λεωφόρο Συγγρού:

*Φωτογραφίες Eurokinissi / Γιάννης Παναγόπουλος 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments