Ζώδια

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (29/3/19)

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (29/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (29/3/19).

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τους Ιχθύες που βρίσκεται η θεά της αρμονίας, γεμίζει την ατμόσφαιρα με διάθεση προσφοράς, αλληλοβοήθειας και ανιδιοτελή αγάπη. Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 10 Απριλίου, όψη που θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Αιγόκερω, έχοντας μόλις κλείσει μια συνάντησή της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Έχετε ήδη βγάλει το πρόγραμμα της ημέρας, καθώς το φεγγάρι στον Αιγόκερω εστιάζει στις επαγγελματικές εξελίξεις. Η Σελήνη θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Άρη από τον Ταύρο, λίγο πριν περάσει στον Υδροχόο. Η ενέργεια της ατμόσφαιρας αλλάζει και θα παραμείνει πιο δραστήρια για όλο το σαββατοκύριακο. Φίλοι, κοινωνικές και ανθρωπιστικές δράσεις θα είναι στο επίκεντρο!

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (29/3/19)

H Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και διασκέδαση. Η ευνοϊκή της εξέλιξη θα επηρεάσει θετικά τις συναντήσεις σας με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, που ζει σε άλλο μέρος. Σήμερα, εφόσον ξεπεράσετε ορισμένες δυσκολίες, θα είστε σε θέση να χαρείτε με επιτυχίες στο σπίτι και στην περιουσία σας.

Είναι πιθανό να ανησυχήσετε για την εξέλιξη μιας κατάστασης στη ζωή ενός παιδιού ή ενός νεαρού ατόμου από την οικογένεια σας. Οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών θα πρέπει να προσέξουν τα έξοδα και τις οικονομικές συμφωνίες που θα κάνουν σήμερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα προσπαθήσετε περισσότερο να επιλύσετε τα προβλήματά σας, ακόμα κι αν πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Σήμερα, καλό θα ήταν να απελευθερωθείτε από την ένταση που έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μπροστά σας έχετε ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο κατά το οποίο θα χαρείτε για κάτι ή κάποιον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με πολλές ελπίδες για διάφορα σημαντικά ραντεβού ή συναντήσεις. Να είστε πολύ προσεκτικοί και διπλωματικοί, γιατί σήμερα θα αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας.

Η εμπειρία σας από κάτι που έχετε κάνει υπό την επιρροή της χειραγώγησης κάποιου άλλου θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (29/3/19)

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή, για συναντήσεις και εμπειρίες με τους αγαπημένους σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες και μέσω αυτών θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψουν για αναψυχή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Παρασκευή θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στα γεγονότα της ζωής ενός ατόμου που δεν είναι μέλος της οικογένειάς σας.

Είναι δύσκολο να πούμε κατά πόσο οι προσδοκίες σας για αυτήν την ημέρα θα πραγματοποιηθούν, καθώς δεν θα υπάρχει φιλοδοξία στις ενέργειές σας. Προσπαθήστε να μην ξεχάσετε μια δέσμευση ή μια υπόσχεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments