Αθλητισμός

Λαμία – Πανιώνιος 1-0: Ο Καραμάνος την οδηγεί στην παραμονή

Λαμία – Πανιώνιος 1-0: Ο Καραμάνος την οδηγεί στην παραμονή
Λαμία - Πανιώνιος 1-0: Με σκόρερ τον Καραμάνο η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε σπουδαίο τρίποντο.

Λαμία – Πανιώνιος 1-0:  Ο Καραμάνος έδιωξε το άγχος από τη Λαμία και το έστειλε στη Νέα Σμύρνη!

Η ομάδα της Φθιώτιδας με γκολ του 29χρονου επιθετικού νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0 για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και «σφράγισε» την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι με το τρίποντο που κατέκτησαν έφτασαν τους 33 βαθμούς και έπιασαν στην 6η θέση τον Παναιτωλικό.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Από την άλλη, οι Κυανέρυθροι σε ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και συνεχίζουν να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου παρέμεινε στους 29 βαθμούς και στην 9η θέση, ενώ πλέον μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Λεβαδειακού (2-0) βρίσκεται στο +3 από την 13η θέση.

Με βάση το πλάνο του Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση, η ομάδα που θα τερματίσει στην 13η θέση θα δώσει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λαμία (Χάβος): Σαράνοφ – Σκόνδρας (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Καρυπίδης, Αντέτζο, Βάντερσον – Δημούτσος, Μπλάζιτς – Καραμάνος, Μπερτόλιο (84’ Πίτι), Επστάιν (65’ Τομάς) – Μπαράλες

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μαλέρμπ – Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου – Μανιάτης, Κόρμπος – Τσιλούλης (75’ Άρτσε), Μανθάτης (62’ Σιντί Αλί), Μπουμάλ – Ντουρμισάι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments