Ζώδια

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (30/3/19)

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (30/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (30/3/19).

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας φροντίζει πάντα να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας, προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω.

Η θέση του στον Αιγόκερω υπογραμμίζει αυτή την ώθηση: Εστιάστε σε όσα πρέπει να κάνετε και την πορεία που θέλετε να χαράξετε. Αν χρειάζεται, να κάνετε αναδιαρθρώσεις και αλλαγές για να σημειώσετε πρόοδο!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, δίνοντάς σας λίγο χώρο για να ξεκαθαρίσετε την οπτική σας. Θα σας κάνει καλό ένα διάλειμμα, για να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους!

Ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Ταύρου, ρίχνοντας φως στην οικονομική σας κατάσταση. Κάτι θα λήξει, καθώς και ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους όπου θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Πολλά θα ειπωθούν και πολλά θα ακούσετε! Ο Ερμής διαμένει ακόμη στους Ιχθύες, ορθόδρομος πλέον. Σας έδωσε αρκετό χρόνο για να δείτε και να κατανοήσετε όσα σας αποκαλύφθηκαν!

Το Σάββατο μπορεί να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα προβλήματα υγείας, κρυολογήματα ή ατυχήματα. Η μέρα υποδεικνύει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή συνάντηση με μια γυναίκα που πιθανότατα δεν είναι συγγενής σας.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (30/3/19)

Οι πληροφορίες που θα λάβετε από τους φίλους σας θα σας απογοητεύσουν εξαιτίας των σχολίων που θα κάνουν οι άλλοι για εσάς.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να αναζητήσετε και να βρείτε λύσεις στα οικογενειακά σας προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας.

Η ερωτική ζωή όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αλλά το αν θα καταφέρετε να επιτύχετε αμοιβαιότητα και αρμονία θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από εσάς.

Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Ένα ψέμα σήμερα μπορεί να γυρίσει την τύχη εναντίον σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα Σάββατο θα έχετε περισσότερες συναντήσεις ή συνομιλίες με φίλους, συγγενείς και άλλους.

Το Σάββατο θα έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε περισσότερο με φίλους από κοντά και μακριά. Δεν θα παραλείψετε τα οικογενειακά σας καθήκοντα, πολύ περισσότερο επειδή κάποιο σημαντικό οικογενειακό γεγονός θα λάβει χώρα σύντομα.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (30/3/19)

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε, ειδικά εάν το έχετε ήδη προγραμματίσει. Το Σάββατο μπορεί να εκπλαγείτε λόγω κάποιων χρημάτων που θα λάβετε.

Σήμερα, πολλοί από εσάς θα αισθανθούν τυχεροί σε μια σημαντική ή δύσκολη στιγμή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Σάββατο θα έχετε χρόνο για μια σοβαρή συζήτηση με τα μέλη της οικογένειας σας ή με άλλους συγγενείς.

Η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός ή μια συνάντηση συναισθηματικής φύσεως. Θα είναι μια ωραία και δραστήρια μέρα, με ευκαιρίες για αλλαγές ή ταξίδια κάθε είδους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments