Αθλητισμός

Κρίσταπς Πορζίνγκις: Κατηγορίες για βιασμό αντιμετωπίζει ο σταρ του NBA

Κρίσταπς Πορζίνγκις: Κατηγορίες για βιασμό αντιμετωπίζει ο σταρ του NBA
Μπλεξίματα για τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε μια γυναίκα τον Φεβρουάριο του 2018, με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης να διερευνά την υπόθεση.

Η γυναίκα, που ασφαλώς θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, κατήγγειλε τον Κρίσταπς Πορζίνγκις για περιστατικό, το οποίο σύμφωνα με την ίδια έλαβε τόπο στην Νέα Υόρκη στις 7 Φεβρουαρίου 2018. Η ημερομηνία αυτή, που αναφέρει, είναι η ίδια όπου υπέστη τον πολύ σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό του ο Πορζίνγκις, σε αγώνα των Μπακς με τους Νικς.

Η εν λόγω γυναίκα, λοιπόν, ισχυρίζεται πως μετά τον αγώνα και γύρω στις 2 τα ξημερώματα, την ώρα που ο ίδιος γύριζε στο διαμέρισμά του, μένοντας στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη, τη συνάντησε και προχώρησε στο βιασμό.

Στο δημοσίευμα της New York Post, που έφερε στο «φως» την είδηση, τονίζεται παράλληλα πως η γυναίκα δεν επέλεξε να κάνει νωρίτερα την καταγγελία, αφού ο Πορζίνγκις της είχε υποσχεθεί να δωρίσει 68.000 δολάρια για την φοίτηση του αδελφού της στο κολέγιο, ανακαλώντας όμως στη συνέχεια.

Ο Μαρκ Κιούμπαν, ιδιοκτήτης της τωρινής του ομάδας, των Ντάλας Μάβερικς, ανέφερε πως οι Αρχές έχουν επιβάλει στον ίδιο να μην κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση. Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο, όπου άρχιζε να έχει όνειρα για τη σύνθεση ενός μεγάλου ευρωπαϊκού διδύμου με τον Λούκα Ντόντσιτς στους «Μαβς», με το θέμα αυτό να έρχεται να ανατρέψει τα σχέδια όλων στο Τέξας.

Ο συνήγορος του τοποθετήθηκε για το ζήτημα και ανέφερε τα εξής: «Γνωρίζουμε για την καταγγελία που έχει γίνει εναντίον του κυρίου Πορζίνγκις την Παρασκευή και εννοείται πως την αρνούμαστε. Κάναμε μια επίσημη αναφορά στις Αρχές τον Δεκέμβριο του 2018, βασισμένη στις απαιτήσεις της κατηγόρου.

Ειδοποιήσαμε, επίσης, το ΝΒΑ μήνες νωρίτερα πως γνωρίζαμε για την έρευνα που γίνεται από την Αστυνομία στην καταγγελία της κατηγόρου. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο σχόλιο σε μια έρευνα που διεξάγεται ακόμη. Καλό είναι να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το FBI ή το ΝΒΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments