Αθλητισμός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ούνικς: Έξαλλος ο Κάιλ Χάινς στο φινάλε

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ούνικς: Έξαλλος ο Κάιλ Χάινς στο φινάλε
Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Κάιλ Χάινς στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ούνικς.

Το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με την Ούνικς ολοκληρώθηκε με μια… σύρραξη ανάμεσα στους Κάιλ Χάινς, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Αντόν Πονκρασόφ.

Αναλυτικότερα, μετά το τέλος της αναμέτρησης και το σπουδαίο διπλό της Ούνικς οι παίκτες έγιναν ένα… κουβάρι, με τον Χάινς να είναι εκτός εαυτού.

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν έξαλλος με τον Πονκρασόφ, ενώ εκτός εαυτού ήταν και ο «Τσάτσο». Όλοι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, αλλά το επεισόδιο δεν σταματούσε με τίποτα.

Σε εκείνο το σημείο ο Αντρέι Βατούτιν κράτησε τον Πονκρασόφ και τον έδιωξε από την άλλη πλευρά του γηπέδου, ενώ στην μέση μπήκαν μετά και οι Δημήτρης Ιτούδης – Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Κάιλ Χάινς είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τον πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, στις 22 Ιουλίου 2011, ο Χάινς ανακοινώθηκε επίσημα από τους ερυθρόλευκους στους οποίους παρέμεινε για δύο χρόνια. Με την ελληνική ομάδα κατάφερε να κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος (2012) καθώς και δύο Πρωταθλήματα Ευρώπης (2012 και 2013). Το καλοκαίρι του 2013, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Χάινς με τον ίδιο ωστόσο να μην αποδέχεται την πρόταση της διοίκησης, καθώς αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και να ταξιδέψει στη Ρωσία για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Καθ΄όλη την διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα ο Αμερικανός δεν είχε προκαλέσει το παραμικρό και στα μάτια του κόσμου του Ολυμπιακού παραμένει ως ένας “εργάτης” που έκανε τα πάντα για την φανέλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments