Ζώδια

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (1/4/19)

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (1/4/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (1/4/19).

Καλό μήνα σε όλους, προσέξτε να μην σας ξεγελάσουν με φάρσες και ψέματα!

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Θα αρχίσει τη μέρα της σε κενό πορείας στον Υδροχόο, θέση που σας ευνοεί για να δώσετε χρόνο σε όλες τις κινήσεις σας.

Αργότερα η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας, για να περάσει στους Ιχθύες. Να είστε κάπως πιο επιφυλακτικοί, γιατί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους. Μην παρασύρουν την προσοχή σας θέματα ή άτομα που τελικά δεν έχουν καμία σημασία!

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (1/4/19)

Τη Δευτέρα, θα βιώσετε δυσκολίες στην επικοινωνία σας με παιδιά ή νέους, τόσο στην οικογένειά σας όσο και στη δουλειά σας. Σήμερα μπορεί να έχετε επισκέπτες στο σπίτι σας λόγω μιας ειδικής περίστασης ή μιας προκαθορισμένης δέσμευσης. Τη Δευτέρα, μην παραμελήσετε τους γείτονές σας.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε για την εξέλιξη των ερωτικών σας σχέσεων, για θέματα όπως οι μελλοντικές προοπτικές ή ο γάμος. Να περιμένετε ότι κάποια γεγονότα θα προκύψουν εκεί που υπήρξε κάποιο πρόβλημα ή στασιμότητα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα Δευτέρα θα έχετε την τάση να παραιτηθείτε από πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σημαντικά για εσάς.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα πάρουν μια σημαντική απόφαση ή θα ξεκινήσουν κάτι νέο στη ζωή τους. Κάποιο γεγονός θα σας υπενθυμίσει προηγούμενες εμπειρίες του περασμένου έτους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα Δευτέρα πιθανότατα να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας λαμβάνοντας κάποιο μικροποσό ή καλά νέα οικονομικής φύσης.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (1/4/19)

Αυτή θα είναι μια επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς, ειδικά εάν έχετε αντίληψη των νέων ιδεών και ευκαιριών που θα προκύψουν σήμερα. Πολλοί από εσάς θα δουν ένα ενδιαφέρον όνειρο που σχετίζεται με κάποιο άτομο που έχει αποβιώσει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα τακτοποιήσετε τις ανησυχίες που είχατε τις τελευταίες εβδομάδες. Θα έχετε μερικά σημαντικά καθήκοντα, τα οποία θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία. Η Δευτέρα για εσάς θα είναι μια μέρα, που θα θυμάστε λόγω κάποιου απροσδόκητου γεγονότος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Δευτέρα θα επικεντρωθείτε σε αρκετές σημαντικές οικογενειακές δεσμεύσεις που θα εξελιχθούν κυρίως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η σημερινή θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα πρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας ή να κάνετε κάποια δραστηριότητα που σχετίζεται με παιδιά. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποιο δώρο, μια αγορά ή μια επιβράβευση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments