Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19).

ζώδια κριός .

Η εστίαση στο μέλλον της ερωτικής σου ζωής θα τονίσει περισσότερο τα προβλήματα παρά τις λύσεις. Ωστόσο, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει υπερωρίες και να συμβάλλει στα αντιληπτά προβλήματα.

Θα ήταν πιο λογικό και λιγότερο αγχωτικό να σταματήσεις να σκέφτεσαι τα χειρότερα σενάρια, τα αρνητικά αποτελέσματα ή ό,τι σε αγχώνει.

Αν κάνεις αρνητικές σκέψεις και τις καλλιεργείς, τελικά θα τους δώσεις ζωή. Ενδεχομένως υιοθέτησε μια πιο θετική στάση.

ζώδια ταύρος

Θα προσπαθήσεις να κάνεις κάτι, ώστε βγάλεις τη σχέση σου από μια ρουτίνα.. κι αυτό θ’ ανάψει το σπινθήρα για μεγάλες απολαύσεις.

Ο αυθορμητισμός και η απομάκρυνση από τη ζώνη άνεσης, υποκύπτοντας ταυτόχρονα σε μια αίσθηση περιπέτειας, θα ενισχύσει το πάθος ανάμεσά σας.

Το χιούμορ είναι το καλύτερο αφροδισιακό, ανά πάσα στιγμή – ειδικά τώρα!

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19)

ζώδια δίδυμοι

Αν περιμένεις ο εραστής σου, να κάνει κάτι που θέλεις, χωρίς να του το ζητήσεις, τότε θα απογοητευθείς.

Ωστόσο, μην του ρίχνεις ευθύνες. Αυτό που είναι προφανές για σένα, ίσως να μην είναι τόσο προφανές γι’ αυτόν. Και η χαλαρή του στάση, απέναντι στη βοήθεια που χρειάζεσαι, μπορεί να δείχνει την πίστη του, στις ικανότητές σου.

Με λίγο καλύτερη επικοινωνία ανάμεσά σας θα βρεθείτε στην ίδια σελίδα και θα συνεργαστείτε για να συμβεί κάτι πολύ καλό!

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να ζήσεις ένα déjà vu στη σχέση σου, αλλά αυτό θα σου ενσταλάξει την ανάγκη να προαχθείς, με κάποιον τρόπο. Αυτό που εκτυλίσσεται, μπορεί να σου φαίνεται οικείο και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που σε κάνει επιφυλακτική… αλλά προσπάθησε, να το αγνοήσεις. Έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση, με διαφορετικό τρόπο, αυτή τη φορά. Μην υποτιμάς, το σαφές σημάδι προόδου, που θα είναι το αποτέλεσμα όλης σου της προσπάθειας.

ζώδια λέων

Θα μπεις στον πειρασμό να κρατήσεις ένα συγκεκριμένο θέμα για τον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να σιγοβράζεις και να φουντώνεις.

Είναι πιθανό κάτι που ξετυλίγεται στη σχέση σου, να συνδέεται με το παρελθόν και πιστεύεις ότι θα αναστήσεις κάτι, που είναι προτιμότερο να παραμείνει εκεί.

Αυτό το ζήτημα εμφανίζεται και πάλι, γιατί ποτέ δεν αναγνωρίστηκε και δεν αποκαταστάθηκε σωστά. Έχεις την ευκαιρία να το κάνεις τώρα.

ζώδια παρθένος

Ίσως να ξέρεις τώρα, πόσο εύκολα μπορείς να ξεπεράσεις ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στη σχέση σου, που ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί παλαιότερα.

Ένα θέμα που σου απορρόφησε πολύ χρόνο και ενέργεια στο παρελθόν για να λυθεί, τώρα θα κάνεις αυτό που πρέπει, με ευκολία και ξεκούραστα.

Υπάρχει η απόδειξη ότι ένα δύσκολο επεισόδιο του παρελθόντος, σου έδωσε ένα πολύτιμο και χρήσιμο μάθημα, που εφαρμόζεις στο παρόν. Έτσι, κάνει ό, τι βίωσες στο παρελθόν…ν’ αξίζει τον κόπο.

ζώδια ζυγός

Η προσφορά σου για να βοηθήσεις ή να υποστηρίξεις τον αγαπημένο σου, θα είναι καλά σχεδιασμένη, αλλά μπορεί να κινδυνεύει να είναι λίγο υπερβολική ή να ξεπερνάει τα όρια.

Σίγουρα, ο εραστής σου, θα εκτιμήσει την προθυμία σου να τον βοηθήσεις, αλλά θέλει να γνωρίζεις πως είναι κάτι, που το ελέγχει.

Δώσε του την ευκαιρία να κατευθύνει αυτός την κατάσταση….και θα σε ευχαριστήσει γι’ αυτό!

ζώδια σκορπιός

Η δυσαρέσκεια ότι συνδέεσαι με το παρελθόν, θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την εξέλιξη της σχέσης σου, τώρα.

Είναι πιθανό να σκέφτεσαι κάτι, που συνδέεται με μια προηγούμενη ερωτική σχέση ή ένα οδυνηρό σενάριο.

Κι αυτό να σε συγκρατήσει από την εξερεύνηση των ευκαιριών που υπάρχουν, για μια προστατευμένη ζώνη άνεσης, στην παρούσα σχέση σου. Να είσαι πρόθυμη να εγκαταλείψεις ό,τι ή όποιον είναι αρνητικός, στην μελλοντική σου ευτυχία.

ζώδια τοξότης

Τα λόγια σου, μπορούν να ηρεμήσουν τον εραστή σου, ή να τον εκνευρίσουν περισσότερο. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο έντονα επιλέγεις να του μεταφέρεις μια συγκεκριμένη αλήθεια.

Αυτό που θα προτιμούσε, είναι μια ήρεμη, ευαίσθητη προσέγγιση, αλλά η ανυπομονησία σου, μπορεί να σε αναγκάσει να εκφραστείς απότομα ή βίαια.

Μπορείς ακόμα να ηρεμήσεις τον εραστή σου, ενθαρρύνοντας τον να δεχτεί την πραγματικότητα μιας συγκεκριμένης κατάστασης.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (1/4/19)

ζώδια αιγόκερως

Προσπάθησε να αποφύγεις τις υποψίες ή σταμάτα να εστιάζεις σε ό,τι νιώθεις πως δεν ταιριάζει στην ερωτική σου ζωή. Η εμπιστοσύνη σε αυτό που γνωρίζεις πως είναι σωστό ή σταθερό μπορεί να απομακρύνει ένα μακροχρόνιο εμπόδιο στην πρόοδο της σχέσης σου.

Ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσεις τα γεγονότα, είναι να θέλεις να μιλήσεις ανοιχτά και να δείξεις την αντίστοιχη προθυμία, να ακούσεις.

Όταν εξαφανίζονται οι αβάσιμες υποθέσεις, τότε μόνο μπορεί να εμβαθύνει ευχάριστα η σχέση.

ζώδια υδροχόος

Θα υποστηρίξεις κάτι, που ο εραστής σου χρειάζεται. Ωστόσο, η καρδιά σου, μπορεί να είναι ανήσυχη για όσα δέχεται πολύ πρόθυμα ο εραστής σου.

Αν αρνείται να δεχτεί μια αλήθεια ή μια δυσάρεστη πραγματικότητα, τότε ίσως εξαρτηθεί από σένα, να του το επισημάνεις.

Μπορεί να μην σε ευχαριστήσει αρχικά, αλλά δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να καταλάβει, το πώς βλέπεις εσύ την κατάσταση.

ζώδια ιχθύες

Ίσως να πιστεύεις, πως ένα συγκεκριμένο θέμα έχει ξεχαστεί εδώ και καιρό. Όμως μια ανάγκη να το φέρεις και πάλι στο τραπέζι θα είναι πολύ έντονη τώρα.

Αλλά μια έξυπνη στρατηγική, περιλαμβάνει την αντιμετώπιση μικρότερων θεμάτων, προτού εστιάσεις προσεκτικά στον «μεγάλο ελέφαντα» στην αίθουσα. Άνοιξε σταδιακά, τις γραμμές διαλόγου, με το ταίρι σου.

Ξεκινήστε με τα μικρά ζητήματα πρώτα….και προχωρήστε σ’ αυτό το μεγαλύτερο ζήτημα, μόλις αποκατασταθεί εντελώς, η μεταξύ σας επικοινωνία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments