Αυτοκίνητο

Μικ Σουμάχερ: Ο γιος του Μίκαελ στο τιμόνι της Ferrari

Μικ Σουμάχερ: Ο γιος του Μίκαελ στο τιμόνι της Ferrari
Ο Μικ Σουμάχερ οδήγησε Ferrari ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

Ο Μικ Σουμάχερ κουβαλάει ένα όνειρο βαρύ σαν ιστορία. Ο γιος του θρυλικού Μίκαελ κάνει τα πρώτα του βήματα στην Formula 1. Φυσικά το μονοθέσιο που οδήγησε είναι της Ferrari.

Ο 20χρονος έκανε δοκιμές στην πίστα του Μπαχρέιν σήμερα το πρωί και θα συνεχίσει μέχρι το απόγευμα. Στην ίδια πίστα που ο Λιούς Χάμιλτον πήρε την νίκη πριν λίγες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια ένας Σουμάχερ οδηγάει και πάλι μια Ferrari.

Μικ Σουμάχερ: Δεν φοβάται τις συγκρίσεις με τον πατέρα του

Ο νεαρός οδηγός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις μικρότερες κατηγορίες και ήδη κάποιοι έχουν μεγάλες προσδοκίες. Ο ίδιος δεν δείχνει να αγχώνεται με το βαρύ όνομα που κουβαλάει.

“Η σύγκριση με τον μπαμπά δεν με ενοχλεί, δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μένα. Είναι τιμή να με συγκρίνουν με τον καλύτερο οδηγό στην ιστορία της Formula 1, απλά πρέπει να προσπαθήσω να μάθω περισσότερα και να βελτιωθώ. Έχω δουλέψει πολύ τον χειμώνα, είμαι 110% έτοιμος”.

Οι πληροφορίες σχετικά με τον Μίκαελ Σουμάχερ βλέπουν το φως της δημοσιότητας με το σταγονόμετρο.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο 7 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής έχει σηκωθεί από το κρεβάτι. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει επαφή με την πραγματικότητα για να μπορεί να χαρεί για την επιτυχία του γιου του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments