Πολιτική

Ζάεφ σε Τσίπρα: Η κόρη μου έχει boyfriend (vid)

Ζάεφ σε Τσίπρα: Η κόρη μου έχει boyfriend (vid)
Ο Αλέξης Τσίπρας στο άκουσμα της... αποκάλυψης, γέλασε και κάθισε στη δερμάτινη πολυθρόνα του πρωθυπουργικού γραφείου του Ζόραν Ζάεφ

Όταν ο Ζόραν Ζάεφ έβγαλε τις selfie που ήθελε με τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του, ξενάγησε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο γραφείο του.

Ο Ζόραν Ζάεφ, μάλιστα, όταν έφθασε με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του, έδειξε στον Έλληνα πρωθυπουργό τις φωτογραφίες της γυναίκας του και της κόρης του. Μάλιστα, αποκάλυψε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η κόρη του έχει σχέση.

Στο άκουσμα της λεπτομέρειας για τον boyfriend, ο Αλέξης Τσίπρας γέλασε και στη συνέχεια κάθισε στη δερμάτινη πολυθρόνα που βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο του Ζάεφ, προκειμένου να αρχίσει η κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών.

Δείτε το βίντεο:

Η selfie Τσίπρα – Ζάεφ

Έφθασε στο κυβερνητικό κτίριο της Βόρειας Μακεδονίας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου τον υποδέχθηκε θερμά ο ομόλογός του της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

Στη συνέχεια, οι δύο ηγέτες προχώρησαν προς τους φωτορεπόρτερς και τους υπουργούς των δύο χωρών, όπου έβγαλαν σέλφι με το κινητό τηλέφωνο του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας.

Αμέσως μετά, οι δύο πρωθυπουργοί χαιρέτησαν έναν έναν τους υπουργούς, ενώ ακολούθησε φωτογραφία με τα δύο κυβερνητικά κλιμάκια.

Ακολούθως οι δύο πρωθυπουργοί και οι υπουργοί τους εισήλθαν στο εσωτερικό του κυβερνητικού κτιρίου για μια σύντομη τελετή υποδοχής, έξω από το οποίο κυματίζουν οι σημαίες των δύο χωρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments