Ζώδια

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (2/4/19)

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (2/4/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (2/4/19).

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τους Διδύμους που βρίσκεται ο πλανήτης της ορμής, σας ενεργοποιεί να κινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση. Έχετε πολλά να συζητήσετε – αλλά φροντίστε και να ακούσετε με προσοχή!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, όπου είναι επίσης ο Ερμής και ο Ποσειδώνας. Ο Ερμής συναντά πρώτα μόνος του τον Ποσειδώνα και μετά από κοινού με τη Σελήνη. Η ατμόσφαιρα προάγει τη φαντασία αλλά και την ευαισθησία προς τις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, μην χάσετε την εστίαση σε όσα χρειάζεστε εσείς – και διατηρήστε την απλότητα τις κινήσεις σας!

Φωτογραφία: Pixabay

Την Τρίτη, θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα ή να σταματήσετε να ανησυχείτε και να βρείτε μια διέξοδο σε μια κατάσταση που σχετίζεται με τα χρήματα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την εργασία σας, για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σας σχέσεων και για την επικοινωνία σας με ανθρώπους από διάφορους κυβερνητικούς ή δημόσιους θεσμούς.

Αστρολόγος: Προβλέψεις ζωδίων (2/4/19)

Αν έχετε κάποιες δεσμεύσεις που αφορούν έγγραφα ή συμβόλαια σήμερα, είναι πιθανό ότι η εξέλιξή τους θα κρατήσει περισσότερο από σήμερα. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα πρέπει να είναι προσεκτικές όταν λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να έχουν κάποια ψευδαίσθηση, μια μη ρεαλιστική ιδέα για την εξέλιξη ενός συγκεκριμένου γεγονότος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε καθήκοντα και δεσμεύσεις οικονομικού χαρακτήρα. Να είστε σωστοί στις σχέσεις σας με τους άλλους και να δώσετε στους συγγενείς σας την ευκαιρία να δουν τον καλύτερό σας εαυτό. Στη δουλειά σας θα υπάρξουν εντάσεις που δεν σας αφορούν άμεσα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Τρίτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις. Σήμερα μπορεί να βιώσετε πολλά διαφορετικά πράγματα. Αξιοποιήστε στο μέγιστο τη σημερινή μέρα τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σας. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική ημέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα έχουν ασταθή διάθεση ή θα περιμένουν ένα σημαντικό γεγονός ή συνάντηση. Σήμερα, μπορεί να προκύψει μια σημαντική ή επείγουσα επισκευή στο σπίτι σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο την Τρίτη, αλλά σε γενικές γραμμές η σημερινή μέρα απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή στις δραστηριότητες που σχετίζονται με τα χρήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα έχετε μπροστά σας μια μέρα κατά την οποία θα μπορέσετε να δείξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στο χώρο εργασίας σας ή στον επιχειρηματικό κόσμο. Σήμερα, καλό θα ήταν να συναντηθείτε με ανθρώπους με τους οποίους θα πρέπει να μιλήσετε για σημαντικά θέματα. Σήμερα μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα λαχείο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments