Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: 2-0

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: 2-0
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: Η ρεβάνς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Με δύο γκολ του Λέο Μάτος στο 17ο λεπτό και στο 90΄+6 του αγώνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ρεβάνς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου.

Τι έγινε στο ματς

Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου στο 17′ και στο 94′ ο ΠΑΟΚ πήρε σαφέστατο προβάδισμα με 2-0 και έβαλε πλώρη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, χρειάστηκε αρχικά τη… συμβολή του βοηθού Ευθυμιάδη που κράτησε κατεβασμένη τη σημαία σε μια οριακή φάση στο γκολ του Μάτος στο 17’ και μια γκολάρα από τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις, για να κλειδώσει το εισιτήριο για τον τελικό.

Με δέκα τελείωσε το ματς ο Αστέρας μετά την αποβολή του Ιγκλέσιας στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη.

Το γκολ του ΠΑΟΚ κακώς μέτρησε, αφού την ώρα που ο Ζαμπά έκανε την κεφαλιά προς τον συμπαίκτη του, ο Βραζιλιάνος ήταν σχεδόν μισό βήμα μπροστά, σε μια φάση οριακή μεν, στην οποία όμως κάνει ξεκάθαρο λάθος ο βοηθός Ευθυμιάδης που δεν σήκωσε το σημαιάκι για να υποδείξει οφσάιντ.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαρτίνες, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Αραβίδης, Κυριακόπουλος

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Γιαννούλης, Μίσιτς, Κάνιας, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Άκπομ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments