Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Αλσίνα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες

ΠΑΟΚ: Ο Αλσίνα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Ντάνι Αλσίνα.

Ήρθε από την Καταλονία ως ο άνθρωπος που θα αλλάξει τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Η πραγματικότητα, ήταν διαφορετική από αυτή που περίμεναν.

Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Ντάνι Αλσίνα. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να φέρει τον «ευρωπαϊκό αέρα» που ήλπιζαν και έτσι ήρθε η αποχώρησή του, κοινή συναινέσει.

Όπως σχολιάζει το Sportime, άλλαξε αρκετά πράγματα προς το καλύτερο ο Αλσίνα, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό για να τον κρατήσουν.

Είχε κάνει εισηγήσεις για πράγματα όπως πλήρη αυτονομία σε θέματα ακαδημιών, αλλά και απαγόρευση «παρεμβάσεων» από άλλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του πιτσιρικά Κωνσταντέλια και της πώλησης του στην Μπαρτσελόνα. Από την στιγμή που είδε να μην υλοποιούνται αυτά τα οποία ζήτησε, αποχώρησε από την ομάδα.

ΠΑΟΚ: Τι ενόχλησε τους παίκτες του Δικεφάλου μετά το διπλό στην Ξάνθη

Ο θαυμασμός των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τη μεγαλειώδη παρουσία του κόσμου της ομάδας στα Πηγάδια εκφράστηκε ποικιλοτρόπως.

Αρκετοί όμως ήταν οι παίκτες του Δικεφάλου, κυρίως ξένοι, οι οποίοι εκνευρίστηκαν από την αθρόα είσοδο ορισμένων οπαδών της ομάδας, μετά το σφύριγμα της λήξης, σύμφωνα με την metrosport.

Κυρίως διότι, όπως έλεγαν, εάν συνέβαινε το παραμικρό αρνητικό, θα μπορούσαν οι αντίπαλοι της ομάδας να το εκμεταλλευτούν για να επιδιώξουν να στερήσουν από την ομάδα, όλα όσα κατάφερε να πετύχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments