Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τι ενόχλησε τους παίκτες του Δικεφάλου μετά το διπλό στην Ξάνθη

ΠΑΟΚ: Τι ενόχλησε τους παίκτες του Δικεφάλου μετά το διπλό στην Ξάνθη
Ο θαυμασμός των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τη μεγαλειώδη παρουσία του κόσμου της ομάδας στα Πηγάδια εκφράστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο θαυμασμός των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τη μεγαλειώδη παρουσία του κόσμου της ομάδας στα Πηγάδια εκφράστηκε ποικιλοτρόπως.

Αρκετοί όμως ήταν οι παίκτες του Δικεφάλου, κυρίως ξένοι, οι οποίοι εκνευρίστηκαν από την αθρόα είσοδο ορισμένων οπαδών της ομάδας, μετά το σφύριγμα της λήξης, σύμφωνα με την metrosport.

Κυρίως διότι, όπως έλεγαν, εάν συνέβαινε το παραμικρό αρνητικό, θα μπορούσαν οι αντίπαλοι της ομάδας να το εκμεταλλευτούν για να επιδιώξουν να στερήσουν από την ομάδα, όλα όσα κατάφερε να πετύχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται πρωτόγνωρη συνεργασία για τα ελληνικά δεδομένα

Έτοιμος να πυροδοτήσει άλλη μία «βόμβα» φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ, όπως γράφει η Live Sport.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πολύ κοντά σε μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συμφωνία, η οποία θα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να εξελίσσονται.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο Μάριο Μπράνκο φέρεται να βρίσκεται στο παρασκήνιο της συγκεκριμένης κίνησης, η οποία θα έχει επίσης έντονο πορτογαλικό και… συγγενικό χρώμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ιβάν Σαββίδης: Αυτός είναι ο μεγάλος του πόθος

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει κάνει πράξη το όραμα ενός ισχυρού ΠΑΟΚ που επί χρόνια όλοι οι φίλοι της ομάδας έψαχναν. Ο ίδιος, προφανώς, αισθάνεται αρκετά ικανοποιημένος με το δημιούργημά του. Το νταμπλ είναι προ των πυλών, η ομάδα φλερτάρει-και θα το πετύχει κάποια στιγμή σίγουρα-με την είσοδο στους ομίλους του Champions League, η Νέα Τούμπα έρχεται ολοένα και πιο κοντά.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της Metrosport, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει έναν ακόμη μεγάλο πόθο. Ποιος είναι αυτός;

Φωτογραφία Eurokinissi


Να δει τον κυρίαρχο ΠΑΟΚ να αποτελείται από αρκετούς Έλληνες διεθνείς.

Ίσως αυτό συμβεί στην πορεία με Πασχαλάκη και Πέλκα και ενδεχομένως τον Γιαννούλη και τον Λημνιό, ωστόσο, η αλήθεια είναι από τη στιγμή που και ο ΠΑΟΚ στηρίζεται κυρίως σε ξένους παίκτες, ο Δικέφαλος δεν μπορεί να γίνει ακόμη η βάση της Εθνικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments