Αθλητισμός

Ρικ Πιτίνο: Τα τάιμ άουτ που έγιναν… viral σε όλη την Ευρώπη (vid)

Ρικ Πιτίνο: Τα τάιμ άουτ που έγιναν… viral σε όλη την Ευρώπη (vid)
Ο Ρικ Πιτίνο είναι απολαυστικός κάθε φορά που παίρνει τάιμ άουτ.

Ο Ρικ Πιτίνο έχει αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, τον έχει μετατρέψει σε μια ομάδα που ξέρει πως να πάρει αυτό που θέλει στο παρκέ.

Και τον έχει φέρει πλέον σε τροχιά πρόκρισης, αφού ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της Μπούντουσνοστ θα προκριθούν στα πλέι οφ.

Οι πράσινοι έχουν έξι νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια τους στην Euroleague κι αν δεν είχε μπει το τυχερό σουτ του Ρούντι με τη Ρεάλ θα μετρούσαν εφτά στα εφτά. Και θα ήταν ήδη στην επόμενη φάση.

Ωστόσο και μόνο το γεγονός πως έχουν καταφέρει να κάνουν όλη αυτή την ανατροπή θα πρέπει να πιστωθεί σε μεγάλο βαθμό στον Αμερικανό προπονητή.

Ο Πιτίνο περνάει τη δική του φιλοσοφία, το δικό του στυλ και… ταπεραμέντο. Διαφορετικός από τον Πασκουάλ, εκρηκτικός, με πολλές σκέψεις και ιδέες για το μπάσκετ.

Ενδεικτικά είναι τα δύο παρακάτω τάιμ-άουτ από το ματς με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο, ο Πιτίνο αναφέρει στους παίκτες του πως θέλει να δει καλύτερα σκριν και πιο σωστές συνεργασίες, ενώ όταν βλέπει τον Παπαγιάννη να σηκώνεται για να μπει στο παρκέ του φωνάζει να κάτσει κάτω, ώστε να ολοκληρωθεί η ομιλία του.

Κάτι που έγινε αμέσως, χωρίς καμία άλλη κουβέντα. «Ανεβάστε την πίεση στην άμυνα», ανέφερε ως τελευταία κουβέντα ο 66χρονος τεχνικός, ενώ στο δεύτερο τάιμ-άουτ του βίντεο ήταν ακόμα πιο… έξαλλος.

«Πρέπει να βρείτε κοψίματα. Σταματήστε να επιλέγετε ηλίθια γαμ@@@να σουτ και κάντε κοψίματα», ανέφερε ο νευριασμένος Πιτίνο στους παίκτες του, ρίχνοντας… γκάζια λόγω αυτών που έβλεπε από τους «πράσινους» στο παρκέ.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments