Αυτοκίνητο

Μικ Σουμάχερ: Εντυπωσίασε στο Μπαχρέιν ο γιος του Μίκαελ

Μικ Σουμάχερ: Εντυπωσίασε στο Μπαχρέιν ο γιος του Μίκαελ
Ο Μικ Σουμάχερ έκλεψε τις εντυπώσεις στις δοκιμές του Μπαχρέιν.

Ο Μικ Σουμάχερ είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το φετινό μονοθέσιο της Ferrari. Ο γιος του θρυλικού Μίκαελ, πήρε μέρος στο διήμερο δοκιμών στην πίστα του Μπαχρέιν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, πολλές ομάδες επιλέγουν να ρίξουν στη μάχη τους δοκιμαστές προκειμένου να τους τσεκάρουν. Όταν όμως σε λένε Σουμάχερ, τότε τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Ο 20χρονος πιλότος ήταν εντυπωσιακός, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς πως ήταν η πρώτη φορά που μπήκε σε μονοθέσιο της Formula 1. Ωστόσο ο ταχύτερος χρόνος σημειώθηκε από τον Φερστάπεν με 1:29.379.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια ένας Σουμάχερ οδηγάει και πάλι μια Ferrari.

Μικ Σουμάχερ: Δεν φοβάται τις συγκρίσεις με τον πατέρα του

Ο νεαρός οδηγός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις μικρότερες κατηγορίες και ήδη κάποιοι έχουν μεγάλες προσδοκίες. Ο ίδιος δεν δείχνει να αγχώνεται με το βαρύ όνομα που κουβαλάει.

«Η σύγκριση με τον μπαμπά δεν με ενοχλεί, δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μένα. Είναι τιμή να με συγκρίνουν με τον καλύτερο οδηγό στην ιστορία της Formula 1, απλά πρέπει να προσπαθήσω να μάθω περισσότερα και να βελτιωθώ. Έχω δουλέψει πολύ τον χειμώνα, είμαι 110% έτοιμος».

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, οι χορηγοί του Μικ Σουμάχερ θέλησαν να του “αγοράσουν” μια θέση σε κάποια ομάδα. Ο ίδιος τόνισε πως δεν θέλει να κάνει καριέρα με τέτοιο τρόπο και θα περιμένει την ευκαιρία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments