Άποψη

Αλέφαντος: Ξεπεσμός – Τη μεγαλύτερη ομάδα την προπονεί αρχάριος

Αλέφαντος: Ξεπεσμός – Τη μεγαλύτερη ομάδα την προπονεί αρχάριος
Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει και απασφαλίζει στο blog του στο pagenews.gr. Ποιος προπονητής είναι αρχάριος και ποιος... ύπνος.

Ο αρχάριος και ο… ύπνος. Ο Νίκος Αλέφαντος απασφάλισε και γράφει στο blog του στο pagenews.gr για τους προπονητές που δε θέλει να βλέπει.

“Τι ημιτελικούς Κυπέλλου να σχολιάσω, είναι ημιτελικοί αυτοί; Η Λαμία και η Τρίπολη! Μια ΑΕΚ με μέτριους παίκτες, καλύτερη βέβαια από τη Λαμία, νίκησε 2-0 και θα πάει στον τελικό. Σιγά τα αυγά. Και ένας ΠΑΟΚ που και αυτός δεν μου άρεσε, νίκησε τον ύπνο τον Παράσχο που είτε υπάρχει στον πάγκο είτε δεν υπάρχει, το ίδιο πράγμα είναι. Και θα πάει και ο ΠΑΟΚ στον τελικό. Πού είναι η είδηση;

Δεν αντέχουν σε κριτική αυτοί οι ημιτελικοί, είναι οι χειρότεροι ημιτελικοί Κυπέλλου Ελλάδος όλων των εποχών!

Εμένα άλλο με καίει. Έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουλβς! Από τους λύκους λέει. Γουλβς.


Αλέφαντος: Αυτός έχει δίκιο στην κόντρα Μαρινάκη – Κόκκαλη


Ρε σας έλεγα μην κάνετε συμβόλαιο στον Σόλσκιερ, κάθεται στον πάγκο και δεν μιλάει, δεν λαλάει, τι έχει κάνει στην καριέρα του σαν προπονητής για να αναλάβει τον κολοσσό τη Μάντσεστερ με τις εκατοντάδες εκατομμύρια οπαδών σε όλο τον πλανήτη;

Η κάποτε κορυφαία ομάδα του κόσμου, με τον συγκλονιστικό Φέργκιουσον στον πάγκο μια ζωή, ξέπεσε να την προπονεί ένας αρχάριος προπονητής. Θα την πατήσει η Μάντσεστερ για άλλη μια φορά με αυτήν την επιλογή.

Διαβάζω ότι θα ανανεώσει ο Φορτούνης, αυτό είναι το πιο ευχάριστο νέο. Υπάρχει μεγάλη φτώχεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν παίκτες να βλέπουμε, και αν χάσουμε και τον Φορτούνη θα έχει θέμα ο Ολυμπιακός.

Είναι ότι καλύτερο στον Ολυμπιακό και γενικώς στην Ελλάδα αυτός ο παίκτης. Έφτιαξε τη φυσική του κατάσταση, έγινε αέρινος, και όλα πλέον τα έχει. Θα είναι μεγάλη επιτυχία του Μαρινάκη άμα τον κρατήσει στην Ελλάδα.


O Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα εδώ


Απίθανο σενάριο για Ολυμπιακό: “Χτυπάει” παίκτη από ρήξη με τρία ματς φέτος;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments