Ελλάδα

Τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας: Ένας ελαφρά τραυματίας μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας: Ένας ελαφρά τραυματίας μοτοσικλετιστής
Τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/4/19) στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/4/19) στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα ενεπλάκησαν στο τροχαίο που έγινε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε στις 5:40 στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, λίγο πριν από το Χίλτον, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν τα τρία οχήματα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1, το ένα εξ αυτών κατέληξε πάνω στο διάζωμα, ενώ στην άσφαλτο βρέθηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του και για καθαρά προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο.

Προσωρινά δημιουργήθηκε πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων, ωστόσο μετά από λίγη ώρα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Τα τροχαία ατυχήματα μαστίζουν την τόσο ολόκληρη τη χώρα, όσο και ολόκληρη την Αττική. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ένα μήνα μόνο στην Αττική έχουν χάσει τη ζωή τους 15 άτομα, ενώ άλλα 14 δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα περισσότερα τροχαία οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη και στη χρήση κινητού τηλεφώνου που αποσπά την προσοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments