Αθλητισμός

Πιτίνο: Έσταξε… μέλι για τον Γκόγκα Μπιτάτζε

Πιτίνο: Έσταξε… μέλι για τον Γκόγκα Μπιτάτζε
Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκόγκα Μπιτάτζε της Μπουντούτσνοστ.

Ο Ρικ Πιτίνο είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει δημόσια για τους αντιπάλους του.

Χθες βράδυ (4/4) ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπουντούτσνοστ και ήθελε μόνο την νίκη. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 87-67 και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα playoff της φετινής Euroleague.

H ομάδα από το Μαυροβούνιο μπορεί να έχασε με μεγάλη διαφορά, ωστόσο είχε έναν παίκτη που διακρίθηκε. Αυτός ήταν ο Γκόγκα Μπιτάτζε που προκάλεσε τον θαυμασμό του Αμερικανού τεχνικού.

“Απόψε αντιμετωπίσαμε έναν νεαρό σέντερ 20 ετών, που πρέπει να θεωρείται δεδομένα draft pick πρώτου γύρου. Ο Γκόγκα Μπιτάτζε, ένας ψηλός που σουτάρει τρίποντα, είναι ευέλικτος και ευκίνητος. Λατρεύω τις δυνατότητές του”, έγραψε ο Ρικ Πιτίνο στο Twitter.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μπιτάτζε πέτυχε 16 πόντους με 3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 7/8 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και δύο λάθη σε 23:15.

Πιτίνο: «Αφιερωμένο στον Θανάση Γιαννακόπουλο»

Ο έμπειρος κόουτς δεν έκρυψε την χαρά του για την επιτυχία του Παναθηναϊκού και την αφιέρωσε στον Θανάση Γιαννακόπουλο που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

“Αφιερώνουμε το παιχνίδι αυτό και την νίκη στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Θα ήταν πολύ χαρούμενος, θα γελούσε στον Παράδεισο με την προσπάθεια της ομάδας που τερμάτισε στην 6η θέση. Θέλω να συγχαρώ όλο τον οργανισμό. Είναι περήφανος για ό,τι έκανε με το θέμα του αυτισμού.

Ήταν πραγματικά σπουδαίο αυτό που έκανε, ίσως το πιο όμορφο πράγμα φέτος. Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την τιμή να προπονήσω την ομάδα εκπροσωπώντας ένα τόσο παθιασμένο κοινό. Σε κάνει να νιώθεις από την χώρα αυτή, είναι υπέροχος προς σε μένα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments