Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (5/4/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (5/4/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (5/4/19).

Ζώδια Κριός

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά μπορείτε να το βοηθήσετε να διαμορφωθεί με συγκεκριμένο τρόπο παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις. Αυτό περιλαμβάνει και την ερωτική σας ζωή. Μην βγαίνετε ραντεβού με τα λάθος άτομα μόνο και μόνο για να έχετε κοινωνική ζωή. Σχεδιάστε το πεπρωμένο σας με πιο έξυπνες επιλογές ραντεβού.

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα βάλτε σκοπό να βοηθάτε τους άλλους. Είτε αυτό σημαίνει να βοηθήσετε κάποιο/α φίλο/η με ένα δύσκολο έργο είτε απλά να αφήσετε την πόρτα ανοικτή για κάποιον άγνωστο, η καλή σας πράξη δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να είστε διανοούμενοι χωρίς να φαίνεστε σνομπ. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να φλερτάρετε αντί για τις συνηθισμένες σας τακτικές. Συμμετέχετε σε μια συζήτηση χωρίς να καταφεύγετε σε φτηνό χιούμορ. Αφήστε να φανεί η εκλεπτυσμένη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα δοκιμάστε να αλλάξετε τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Είναι καλό πότε-πότε να φέρνετε τα πάνω-κάτω. Κάντε παρέα με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Πηγαίνετε σε ένα καινούργιο μέρος για καφέ. Αποδεχτείτε μια πρόσκληση για κάποια εκδήλωση που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα πηγαίνατε. Κάντε κάτι απροσδόκητο.

Ζώδια Λέων

Ο έρωτας κινείται με τους δικούς του ρυθμούς, ανεξάρτητα από το πόσο έτοιμοι είστε να ερωτευθείτε. Να έχετε υπομονή και η αληθινή αγάπη θα εμφανιστεί. Εν τω μεταξύ, γιορτάστε την ελευθερία σας με τους φίλους σας.

Ζώδια Παρθένος

Αντί για αποδοκιμαστικά σχόλια κάντε εποικοδομητική κριτική. Οι φίλοι σας θα εκτιμήσουν περισσότερο τις συμβουλές σας αν δεν στάζουν αρνητικότητα. Κρατήστε τις απαισιόδοξες σκέψεις έξω από τη συζήτηση.

Ζώδια Ζυγός

Ο έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα και είστε σίγουρα έτοιμοι για αυτόν. Βάλτε τα καλά σας και αφήστε την αυτοπεποίθηση σας να προσελκύσει κάποιον/α καινούργιο/α που δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του/της από πάνω σας. Χαμογελάστε και φλερτάρετε σαν επαγγελματίας!

Ζώδια Σκορπιός

Ένα απρόσμενο ξέσπασμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μεγάλη παρεξήγηση. Αντί να ελπίζετε ότι θα ξεχαστεί, επιχειρήστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα την κατάσταση. Στείλτε ένα e-mail όπου θα δίνετε εξηγήσεις. Ή ακόμη καλύτερα, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση, πρόσωπο με πρόσωπο.

Ζώδια Τοξότης

Δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να κάνετε καινούργιες επαφές μέσω διαδικτύου. Η επόμενη σχέση σας μπορεί να σερφάρει στο ίντερνετ αυτή τη στιγμή. Γραφτείτε σε ένα διαφορετικό site ραντεβού. Συζητήστε με διάφορα άτομα μέσω κοινωνικών δικτύων και στη συνέχεια προγραμματίστε μια ομαδική συγκέντρωση για να γνωριστείτε καλύτερα.

Ζώδια Αιγόκερως

Δε χρειάζεται να περιμένετε να κάνετε σχέση για να αρχίσετε να προγραμματίζετε το μέλλον σας. Εξετάστε οικονομικά πλάνα, αμοιβαία ομόλογα, χρηματιστηριακές συναλλαγές και μετοχές, ώστε να παραμείνετε οικονομικά ανεξάρτητοι ακόμη και όταν θα γίνετε το άλλο μισό ενός ζευγαριού.

Ζώδια Υδροχόος

Περνάτε μια βαρετή μέρα; Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι που θα σας ξεσηκώσει! Ζωντανέψτε τη ρουτίνα σας, φλερτάροντας με κάποιον/α εντελώς (σέξι) άγνωστο/η. Προγραμματίστε μια βραδινή έξοδο με φίλους, για να έχετε κάτι καλό να περιμένετε αργότερα.

Ζώδια Ιχθύες

Τα όνειρα σας αποκαλύπτουν όχι μόνο τις ελπίδες αλλά και τους φόβους σας για την ερωτική σας ζωή. Δώστε προσοχή σε ορισμένα μοτίβα που συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται. Το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει κάτι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments