Αθλητισμός

Νταμίρ Κάναντι: Κρατάει το μέλλον στα χέρια του

Νταμίρ Κάναντι: Κρατάει το μέλλον στα χέρια του
Ο Νταμίρ Κάναντι έχει την επιλογή να μείνει στον Ατρόμητο ή να φύγει για άλλες πολιτείες.

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει παρουσιάσει πολύ καλό έργο στην παρουσία του στον πάγκο του Ατρόμητου. Επί των ημερών του, η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σταθερά μέσα στις κορυφαίες ομάδες της Super League.

Τα κατορθώματα του Αυστριακού τεχνικού δεν έχουν περάσει απαρατήρητα εντός συνόρων, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό έχει κάνει τον Γιώργο Σπανό να επιθυμεί την παρουσία του και τη νέα σεζόν.

Οι δυο πλευρές έχουν συναντηθεί δυο φορές χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει μια σημαντική παράμετρος στις συζητήσεις που έχουν γίνει.

Μπορεί ο Ατρόμητος να είναι στις πρώτες πέντε θέσεις, ωστόσο ο πήχης από την περσινή σεζόν έχει ανέβει. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας θέλει να κρατήσει τον Κάναντι, αλλά τους ίδιους οικονομικούς όρους.

Με αυτά τα δεδομένα, το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια του Αυστριακού. Αν φετινή σεζόν θεωρηθεί χειρότερη από την περσινή, δεν θα έχει δικαίωμα να ζητήσει αύξηση. Τουλάχιστον αυτό έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Σπανός.

Νταμίρ Κάναντι και το “γκελ” στο εξωτερικό

Ο έμπειρος προπονητής μπορεί να είναι θετικός στο να μείνει στο Περιστέρι, ωστόσο δεν ξεχνάει και το εξωτερικό. Κατά καιρούς το όνομα του έχει “παίξει” για ομάδες από την Μπουντεσλίγκα.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως μια τέτοια προοπτική θα αλλάξει τα δεδομένα καθώς δύσκολα θα πει “όχι” σε μια τέτοια πρόταση ο 48χρονος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments