Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η Ρόμα θέλει τον Σισέ

Ολυμπιακός: Η Ρόμα θέλει τον Σισέ
Ολυμπιακός: Πως εμπλέκεται ο Πόνσε της ΑΕΚ;

Ο Παπ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι και η Ρόμα.

Οι Ρωμαίοι φέρεται να ασχολούνται έντονα με την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, και είναι πολύ πιθανό σύντομα να υπάρχει κίνηση για την απόκτησή του.

Άλλωστε, τρεις είναι οι σκάουτερ που τον έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα, με τον επικεφαλής του τμήματος, Φραντσέσκο Βαλόνε, να επισκέπτεται το «Γ. Καραϊσκάκης», για να τον δει εν δράσει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», μέχρι και ο αθλητικός διευθυντής των «τζιαλορόσι», Ρίκι Μασάρα, ήρθε πρόσφατα στην χώρα μας για χάρη του.

Όλα αυτά τα στοιχεία, μαζί με το «κανάλι» που ενώνει τους «ερυθρολεύκους» με τους Ιταλούς, λόγω παλαιότερων πάρε-δώσε για ποδοσφαιριστές, όπως ο Τοροσίδης, ο Χολέμπας και ο Μανωλάς, μπορεί να συντείνουν σε μια πρόταση το καλοκαίρι, χωρίς να αποκλείεται και η εμπλοκή του Έκι Πόνσε.

Μπορεί ο Αργεντίνος να βλέπει την ΑΕΚ να πιέζει τη Ρόμα, για να τον κρατήσει στις τάξεις της, αλλά στον Ολυμπιακό επίσης δείχνουν να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το όνομά του να βρεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να γίνει… μια τράμπα που αφενός θα φέρει ενίσχυση στην επιθετική γραμμή των Πειραιωτών, αφετέρου θα σημάνει μια επικοινωνιακή νίκη επί της Ένωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments