Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Άρης: 2 – 0

Παναθηναϊκός – Άρης: 2 – 0
Τρίποντο στο "κρύο" ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη.

Παναθηναϊκός – Άρης: Τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για την κατάκτηση της 5ης θέσης διατήρησε ο Παναθηναϊκός, μετά τη σημερινή του νίκη, με 2-0 επί του Άρη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Το γκολ του Χρήστου Δώνη στο 62΄ έβαλε μπροστά το «τριφύλλι», που τελείωσε το ματς στο 74΄ με το εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Ινσούα. Η αναμέτρηση έγινε στο άδειο, λόγω τιμωρίας των «πρασίνων», ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός – Άρης: Τα γκολ

Στο 58΄από σέντρα του Κουρμπέλη ο προωθημένος στην περιοχή Ινσούα πήρε την κεφαλιά, υποχρεώνοντας τον Κουέστα σε εκπληκτική επέμβαση, αλλά δεν είχε το περιθώριο να κάνει τίποτα στο 62’. Ο Φεντερίκο Μακέντα βρέθηκε εντελώς μόνος του από την αριστερή πλευρά έκανε την παράλληλη μπαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής και ο εντελώς αμαρκάριστος Δώνης μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Ωστόσο, το καλύτερο από τον Παναθηναϊκό δεν είχε έρθει ακόμα, αφού στο 74′ ο Εμιλιάνο Ινσούα έβαλε ένα γκολ που θα είναι υποψήφιο για το κορυφαίο της χρονιάς. Αφού άφησε πανέξυπνα την μπάλα πάνω στη γραμμή του πλαγίου να περάσει κάτω από τα πόδια του, δέχθηκε την πάσα από τον Άλτμαν και με τρομερή λόμπα από πλάγια θέση «ζωγράφισε» για το 2-0, που ήταν και ο ουσιαστικός επίλογος στο ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (3-5-1-1): Διούδης – Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πούγγουρας – Γιόχανσον, Κάτσε, Δώνης (73’ Άλτμαν), Κουρμπέλης, Ινσούα – Χατζηγιοβάνης (77’ Καμπετσής), Μακέντα

  • Στον πάγκο: Κότσαρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Αρμενάκας

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Κόρχουτ, Ρος, Βέλεθ, Βαλεριάνος – Σιώπης, Μπάσα (65’ Ματίγια) – Λάρσον, Μαρτίνες (65’ Φετφατζίδης), Ματέο Γκαρσία (80’ Γιουνές) – Ντιγκινί

  • Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

4ος: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments