Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Λίγες και ποιοτικές κινήσεις θέλει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Λίγες και ποιοτικές κινήσεις θέλει ο Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε ποιοτικές κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από νωρίς το χτίσιμο για την νέα σεζόν. Από τη στιγμή που η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένη, ο Πορτογάλος έχει αρκετό χρόνο μπροστά του. Ο Στόχος δεν είναι άλλος από το να φτιαχτεί μια ομάδα για να επιστρέψει στην κορυφή.

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί, ο έμπειρος κόουτς δεν θέλει να κάνει μεγάλες αλλαγές. Ο Μαρτίνς πιστεύει πως έχει ικανό ρόστερ που μπορεί να πετύχει πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Για λίγους και καλούς

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει άσκοπες μεταγραφές. Θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις που θα προσθέσουν μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Το πλάνο είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός με ηγετικά χαρακτηριστικά. Επίσης ο Μαρτίνς επιθυμεί την προσθήκη ενός χαφ με επιθετικές αρετές και ένα σέντερ φορ που να έχει το εύκολο γκολ.

 Και η Λυών κοιτάζει Σισέ

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Πάπ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού.

Εκτός από τη Ρόμα και το Αννόβερο, ο υψηλόσωμος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Λυών.

Άνθρωπος των «Λιονέ» μάλιστα θα παρακολουθήσει από κοντά τη σημερινή (7/4) αναμέτρηση στο Αγρίνιο για χάρη του Σενεγαλέζος αμυντικός.

Τον Σισέ οι «ερυθρόλευκοι» κοστολογούν τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ. Στη Γαλλία πάντως αναφέρθηκε πρόσφατα ότι η Λιόν τσεκάρει και τον Καμαρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments